Saturday, January 4, 2014

Ini Dia Bukti Sahih Chegu Bard Dalang Rempuh Polis Tawan Pentas Dataran Merdeka Malam Tahun Baru. Polis Kena Cekup Chegu Bard Sekarang...

Kredit - Minnaq Jinggo Photopages

Video klip dibawah ini sebagai bukti.... Saksikan betapa licik Chegu Bard memperdayakan rakyat Malaysia dengan laungan himpunan aman beliau.

Laungan ini sengaja dilakukan didepan kamera para wartawan untuk rekod sahaja. Peserta protes yang hadir bersama kumpulan utama beliau sudah pun tahu tujuan sebenar mereka turun  berdemo pada malam sambutan tahun baru.

Laungan perhimpunan aman hanyalah untuk mengaburi mata masyarakat awam bagi menambah jumlah kehadiran peserta.

Acara malam tersebut memang sepatutnya berlaku dalam keadaan aman. Pihak berkuasa tidak melakukan sebarang provokasi atau gangguan keatas peserta. Jumlah Polis yang hadir juga amat minima.

Polis sekadar membuat dua lapisan untuk menjad benteng pemisah antara demonstran dan penonton konsert di Dataran Merdeka.

Bila diasak para demonstran,.. Polis 'terpaksa' membuka jalan kerana jumlah keanggotaan yang kecil dan kurangnya persediaan dari segi kelengkapan.

Mengapa perlu dirempuhnya barisan benteng Polis jika tujuan mereka berhimpun secara aman? Kawasan mereka berkumpul tidak langsung diganggu pihak berkuasa dan mereka bebas melakukan ucapan dan melalak sepuas puasnya dikalangan penyokong demonstrasi tersebut.

Jawapan sebenar terbukti apabila Chegu Bard dengan kelompok anarkis yang beliau kepalai melakukan rempuhan barisan Polis dan cuba pula menakluki pentas utama ketika konsert sedang berjalan.

Itulah tujuan dan objektif sebenar mereka... untuk menunjukkan kepada dunia bahawa mereka ada kuasa untuk menggulingkan pihak berkuasa dan pentadbir kerajaan.

Gerakan Gulingkan Kerajaan secara simboliknya memang ternyata menjadi malam tersebut. Puak anarkis telah benar benar menunjukkan belang mereka.4 comments:

Anonymous said...

Semoga Allah kekalkan keamanaan di bumi Malaysia ini dan umat Islam bersatu padu. Bersyukur atas segala nikmatMu ya Allah.

Anonymous said...

Si Bad ini adalah contoh terbaik melayu bodoh bangang bahlol.Hantar anak ke sekolah kerajaan BN tapi benci BN. Lahanat kau.

Anonymous said...

si bard ni sedang mengikut langkah pakcik dia, fitnah dan bohong dah jadi darah daging mereka.

anyway, apa cerita pelakun porno siam, masih tersangkut di bukit kayu hitam ka? ha ha

Anonymous said...

Napak sekarang pembangkang sendiri tak yakin untuk adakan demo atas nama parti atau yang ada kaitan dgn parti mereka..sebaliknya berselindung atas alasan kenaikan harga semata-mata. Mereka takut tak ada sambutan orang ramai....dahlah berbohong, pengecut pun dia juaga...taik babi betul..!!!......khaak....pthuiii...!!!!!