Tuesday, January 21, 2014

Penjilat Penjilat Tegar Pakatan Pembangkang Wajib Faham Penjelasan Ini Kenapa Anwar DILARANG Masuk Jepun - Narita International Airport

Penjelasan yang sangat ringkas tapi padat!

Saksikan video klip dibawah ini. Semoga pihak Wisma Putra juga jangan cepat melatah mahu mengikut rentak tari si Peliwat Nombor SATU Malaysia....




7 comments:

Anonymous said...

Wow pencacai penjilat lendir nuar.. bkn main terusik jiwa mereka bila rajaliwat mereka dihalang masuk jepun.. kt malaysia samseng sgt apa bnda buat pun Polis xbrani tangkap..nh pegi negara org..ko terhina mcm kucing kurap je nuar..

Isu kalimah Allah dihina sikitpun pencacai lendir nuar tk kisah.. malah support lg utk dihina....tp bila rajaliwat mereka ditahan xboleh masuk jepun bkn main bantah.. sial lah..anjing2 kurap PR!

Anonymous said...

Jepun jaga lubang kunyit rakyat dia.

Anonymous said...

Jepun amat perihatin terhadap lubang kunyit rakyatnya.

Anonymous said...

Macam mana nak faham sedangkan si Anuwar masih berangan-angan menjadi bakal perdana menteri ke 7

Anonymous said...

Anwar patut disiasat! Apa hal dia nak pergi jumpa ketua gangster Jepun. Adakah dia berselindung di sebalik Seminar biasa. - mok

Anonymous said...

siapa anwar nak bising bising ni, dimalaysia dia terkenal penipu peliwat, orang macam ni kita nak bangga kan, out you go anwar, we truly Malaysian don't want you... see what you have done to our country's relationship with Japan, why your stupid and idiot followers burnt Japanese flag... you are totally responsible for our sour relationship with japan... you are just damn stupid nut.

Anonymous said...

lepas ni jangan harap lah anwar boleh masuk mana mana Negara dengan mudah, jepun dah set satu standard yang tinggi untuk orang semacam anwar. di Australia mungkin dia kena body check seban dia punya nama ada bin


















lepas ini jngn harap anawar dapat masuk mana mana Negara dengan mudah, jepun sudah set satu standards yang paling baik, nak masuk Australia pun nanti kena body search bogel pulak tu, habis lah benda bengkok tu pun kena check..