Tuesday, February 25, 2014

Anwar Masih Menari Lagu MGR Di Kuil Taman Delima Kajang. Video Klip Ini Anwar Tanya Pada UMNO, "Apa Salah Saya Menari..?"







7 comments:

Anonymous said...

Bila masuk dalam masjid puak PAS suruh baca Quran pula dan jadi Imam sembahyang dan tazkirah. Pecacai ternganga dengar tak sedar dah kena tipu. Tak tau nak kata apa dah pada pecacai yang buta hati dan perut.

Anonymous said...

Atas pentas punye sakannya menari... dalam mahkamah lesu bagai nak mati...

Anonymous said...

Memang tak salah anwar menari. Mana ada larangan pun. Tapi kalau pemimpin umno tak boleh, kot kot mana pun diorang akan cari sebab kutuk kalau pemimpin umno menari. Sekian timakasih.

Anonymous said...

dey macha, mana itu video anwar kasi sex, mana itu CD anwar? cakap mau kasi edar di kajang. ckp sama itu mat CGPA 3.85, kami org sini suda talak sabar mau tgk woo.

Anonymous said...

rancangan awal dsai membawa masuk mike tyson dipandang remeh, tp dari segi politik ianya membawa kekuatan kepada PKR kerana mike tyson masih berpengaruh di sesetengan tmpt kubu kuat umno, beliau masih ada magic touch utk twist berbekalkan kedudukkan beliau terdahulu sbg ex MB.

hasan tiger

Anonymous said...

..aljuburi mmg suka berjoget.. hehe.. masa sakit tulang belakang mcm nak mampos dulu pun aljuburi masih boleh berjoget.. maklum la berjoget ni mcm muqadimah untuk aljuburi berzina & meliwat.. taqbir!.. laung mat sabu barua aljuburi..

Anonymous said...

Saya ingin tanya kalau jumpa Anwar dengan ular mana mesti bunuh dulu?
Jawabnya kita mesti bunuh Anwar dulu sebabnya dia memang PARIA dari segala PARIA(jantan betina,depan belakang semua dia sapu baik tak baik bon**t ayam pun dia sapu.