Monday, February 10, 2014

TERBONGKAARR Direct Nego Projek RM1 Billion Kerajaan Negeri Selangor....! SPRM Kena Siasat Teresa Kok Dengan Segera...?

Apa sudah jadi dengan laungan "korupsi" dan pelbagai lagi tohmahan kepada kerajaan BN...? Tepuk air didulang dah terkena muka sendiri....!!

Minggu lepas bukan main galak dan sakan lagi bekas Exco kerajaan negeri Selangor, andartu pemakan babi membuat video klip menghentam dan menuduh pimpinan UMNO-BN dengan macam macam kata nista...

Kalau yang buruk semuanya UMNO semuanya BN...! Kalau nak cerita pasal UMNO-BN mesti dikaitkan dengan rasuah dan korupsi. Itulah cara Teresa Kok berkokok....

Setiap perbuatan jahat pasti diberikan balasannya secara cash on delivery, di dunia pun dah terima natijahnya. Tiba tiba entah dari mana, muncul sebuah laman blog yang mendedahkan 'aktiviti' rasuah Teresa Kok.

Iya, segala macam 'side income' yang andartu pemakan babi ini sudah baham sewaktu memegang jawatan Exco kerajaan negeri Selangor sepanjang tempoh 2008 - 2013.

Menurut pembongakaran yang dibuat, berlakunya transaksi kelulusan projek yang bernilai RM1 Billion yang membabitkan Teresa Kok. Kelulusan hanya memerlukan tempoh masa 2 minggu sahaja...!

Turut dibongkar juga kronologi proses kelulusan yang tidak melalui Open Tender. Projek sebesar nilai RM1 Billion boleh diluluskan dengan cara Direct Nego....! Malah pada pendedahan tersebut menceritakan bagaiman pihak pemohon hanya perlu "sebut nama" Teresa Kok... Sungguh HEBAT...!

Pendedahan asal di SINI.  Kupasannya di SINI.

Dalam hal ini kita mengharapkan tindakan tegas SPRM untuk bertindak secepat mungkin. Sekiranya anda masih ingat pada bulan September 2012, sebuah NGO dengan lantang mengkritik SPRM dikatakan menjadi tali barut dan perkakas kepada pimpinan Pakatan Pembangkang...!

Saksikan video klip dibawah ini. Berikan tumpuan anda bermula daripada minit ke 1;28;00No comments: