Saturday, March 15, 2014

Anwar Masih Belum Buat Solat Hajat Mendoakan Keselamatan Penumpang Dan Anak Kapal Pesawat MH 370


‎Agak agaknya bilakah waktunya Anwar akan ada masa untuk bertafakur dan mendoakan keselamatan penumpang dan anak kapal pesawat MH 370 yang masih belum kita temui...?

Anwar terlalu sibuk sangat berpolitik seolah-olah kalau tak ada aturcara politik dia akan mati...

Sent from my BlackBerry Z30 smartphone.

5 comments:

Anonymous said...

Busy berdoa untuk diri sendiri yang bergelumang dengan masaalah yang dia cari sendiri --- he he he !,,,,

Bo Lar Weh said...

Anwar dah pergi gereja, tak pecaya? minta maklumat dari Rafizi....Nuar kan kata Allah untuk mana-mana agama pun sama, jadi praying pada Tuhan Alah dalam gereja pun sampailah kira tu...Liberal kan tu.

Syarat satu lagi, mahu jadi PM Malaysia mesti mau masuk gereja, masuk kuil, masuk tokong, masuk masjid...kalau pandai senbahyang dalam semua agama lagi terbaik!!Fashionable pakaian semua mesti ada: serban, turban, sari,kot, chonsam, cawat (bila jumpa orangasli) dll.

Lagi, bila tiba Kongsiraya itu Taipusam mesti ikut pecah kelapa angkat kavadi, Taun Baru Cina kasi pukul gendang, tari naga, ikut avengelis raya Krismas bakar lilin, etc etc.

Terlalu sibuk jadi PM Malaysia. Tapi itulah KPI dan benchmark yang selama ini tanpa disedari dicirikan oleh Anuwar/DAP/Cinapek.

Udah-udahlah kalau nak ambil hati sekali pun. Minoriti sepatutnya ikut pribumi majoriti.

Anonymous said...

Lepas tu suruh dia bersumpah pulak. jgn lupa mnta jg nak tgk jam omega.
Ada berani !

Anonymous said...

Siasat siapa dalang misteri kehilangan pesawat MH370 tapi biarlah dari negara yg blh dipercayai bukan dari amerika. Pilihan negara cina, france, russia, indonesia, vietnam kita jadi ketua.

Anonymous said...

Anwar tak peduli tentang hal rakyat jika ia menang dlm pilihanraya