Monday, March 24, 2014

BN Tergolek Di PRK Kajang... Benarkah Noh Omar Klentong Najib....? Patutkah UMNO Pecat Noh Omar Dari Jawatan Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor...?

Dont worry Sir..., calon kita Chew Mei Fun menang! Wan Azizah tak akan menang Sir.....

Sir, we all dah buat kerja. Our information memang accurate, don't worry Sir kita dah buat reading, BN akan menang majoriti lebih 1,000 undi Sir...!

INILAH STANDARD PENGERUSI PERHUBUNGAN UMNO SELANGOR....!!

BUKAN MAIN KONFIDEN DIA KLENTONG NAJIB. SELAMBA JER DIA KATA BN BOLEH MENANG SEKITAR 1,000 MAJORITI.



15 comments:

Anonymous said...

kenapa Najib mudah sangat ditipu? ..takkanlah tak ada perisik-perisik..takkan tak tahu ..undi cina adalah kosong,undi india penuh muslihat..itu belum tentu undi melayu lagi... yang penuh dengan pengkhianatan sejak dulu lagi?

Yang diatas tu..usahlah sangat mendongak kelangit..sibuk dgn agenda memperkayakan bangsa lain..sedangkan bangsa sendiri merempat.

buatlah sesuatu ketika kuasa ada ditangan..belum terlambat...berubahlah.

anti-bengap gaban. said...

kalu dah tak geti buat kerja, pecat saja....

Anonymous said...

Apa yang kamu melalut ini atau tujuan hanya utk perpecahan.Kita dah tahu undi cina utk siapa,kita terima kekalahan itu dan kita tahu sudah ada pembuka jalan cuma kita perbaiki sahaja sekarang.

Anonymous said...

Kalau dah begitu,apa nak tunggu lagi.Lakukan rombakan dari sekarang.Yg mana bekerja yg mana dok saja dan mengira2 dahpu kita boleh tahu.Mulakan dari skrg utk persediaan PRU akan dtg.Kalau tidak terlopong pula dibalun PKR..

Surrhead said...

kan dlm umno semuanya bodoh2?? apa yg nak diherankan?

Anonymous said...

Hahh...inilah BN.....kalah aje mcm org x bernyawa....tuduh menuduh...meroyan.....kelarla statement itu statement ini....klu aku jadi najib aku pegi kat noh udang aku sumbatkan udang2 dlm mulut dia dan bagi penampar bomoh gila kaw2 punya......

Anonymous said...

pasai apa nak pecat orang UMNO? adakah orang UMNO yang bertanding? busuk-busuk pun kawan tu sebangsa dengan kita bang

apasal tak tanya orang cina terutama MCA? kalau setakat nak cari kambing hitam memang mudah

Anonymous said...

Dah Cuba banyak Kali dah. Naik meluat, bagi orang lain pulak , tengok macam mana.

sesejuk mata memandang said...

Sebenarnya haanya Najib masih mahukan Noh Omar sedangkan rakyat Selangor khasnya UMNO tidak mahukan dia lagi.

Jika Najib masih beranggapan Nioh Omar masih mempunyai taring dan kuku harimau maka simpan lah dia untuk pastikan pru14 Bn terus tenggelam di Selangor

Anonymous said...

Pecat je...ramai orang muda yg tak de kepentingan boleh buat kerje..dia dah kenyang buntal dah..

Anonymous said...

Semua program Najib gagal kat bawah Rakyat tak terima..tapi bodek punya pasal..Semua KPI cantek atas kertas tak kira lah mana mana jabatan, agensi..kat bawa rakyat tak rasa apa apa..undi awal dan Pos pun kita da nampak beralih arah..itu yg berani yg takut terpaksa pangkah BN..kalau meka jujur sure bn sorok muka malu..Apa pun pru14 Bn tinggal sejarah..itu pasti..da meluat cara B n berkempen..ucapan ucapan ucapan, rasmi itu ini,, cybertroop bn longlai mcm kangkong, ceramah tak menarik..

Anonymous said...

Rakyat Malaysia tolak umno. Begitu juga rakyat Kajang yg cerdik pandai, bukan umno yg masih bodoh bodoh.

umno cuma duit sahaja. padan muka umno.
umno sudah dikuburkan di KAjang

Anonymous said...

Awak lg bodoh

Anonymous said...

Ni brdasarkan keputusan dr prk. Rasany x salah pndpt sbgini diutarakan. lain le pmbgkg, blm prk.. dh buat tuduhan, lps prk pun buat tuduhan

Anonymous said...

Masa kini raih undi guna media sosial... noh Omar guna cara kuno