Sunday, March 16, 2014

MH 370 HIJACKED - Media Barat Dah Mula Main Story Pilot Pesawat MH 370 Jadi Dalang Sebagai Protes Hukuman Penjara Anwar

BENARKAH FAKTA INI....?

APAKAH BENAR PADA HARI JUMAAT 7 MAC 2014 IAITU SEHARI SEBELUM BERTUGAS SEBAGAI PENGENDALI PESAWAT MH 370, KAPT ZAHARIE SEBAGAI PENYOKONG TEGAR ANWAR TELAH TURUT SAMA HADIR KE MAHKAMAH RAYUAN SEWAKTU HAKIM MAHU MENJATUHKAN HUKUMAN...?

BENARKAH EMOSI ZAHARIE TERKESAN DAN MENJADI MARAH APABILA MAHKAMAH RAYUAN MENJATUHKAN HUKUMAN PENJARA 5 TAHUN KEPADA ANWAR KERANA MELIWAT SAIFUL...?

APA YANG ANDA LIHAT DIATAS SANA ADALAH SCREEN CAPTURE PETIKAN BERITA OLEH MEDIA BARAT YANG MENSASARKAN PENGENDALI PESAWAT MH 370 SEBAGAI DALANG TRAGEDI PESAWAT MH 370 YANG KINI SUDAH KENA HIJACKED...!


DILAMAN SOSIAL KHUSUSNYA FACEBOOK, TWITTER DAN WHATSAPP GROUP SUDAH MULA TERSEBAR RAKAMAN AKSI AKSI KEAKRABAN KAPT ZAHARIE BERSAMA SALAH SEORANG PEGUAMBELA ANWAR YANG JUGA MERUPAKAN KETUA PKR CABANG SUBANG, R SIVARASA

UNTUK KUPASAN SELANJUTNYA MENGENAI TEORI KAPT ZAHARIE INI BERTINDAK SEBAGAI PROTES KEPADA HUKUMAN PENJARA KEATAS ANWAR IBRAHIM AND BOLEH BACA, LUSURI LINK DIBAWAH INI;

Doomed Airliner Pilot Was Political Fanatic: Hours Before Taking Control Of Flight MH370 He Attended Trial Of Jailed Opposition Leader As FBI Reveal Passengers Could Be At A Secret Location [Click HERE].

Did Pilot Hijack Missing Plane HIMSELF In Anti-Government Protest? Fears Over Captain Shah's Links To Malaysian Opposition  [Click HERE]

14 comments:

Anonymous said...

Kalau ia pun penyokong tegar Anuar jangan le sampai nyawa orang lain hendak di permainkan. Ramai yang berada dalam pesawat itu tidak terlibat dengan politik negara kita.

Anonymous said...

Bro jsngan lupa,

Isteri dan anak2 juga dilaporkan meninggalkan rumah sehari sebelum kejadian.

Anonymous said...

jangan lupa insiden Lahad Datu... siapa dalang utama??? kenapa masih bebas??? tak mustahil kes MH370 dalang yg sama...

Anonymous said...

Perkara ni tak berlaku secara spontan..mungkin dah lama dirancang..bukan mcm bawa bas..bawa lari gitu jer..mcm2 perlu diambil kira..flight plan..kapasiti minyak pesawat...kemana nak dituju..apa yang perlu dibuat..semuanya perlukan perancangan...

Anonymous said...

Aku percaya kepada teori ini,dan berkemungkinan besar kepala dajjal pun sudah beliau hubungi 2X5 dgn peristiwa Lahd Datu.Para penyokong dajjal sekarang ini memang terdiri dari org yg tidak rasional,kalau rasional mereka dah tinggalkan kaki bontot tu.Si dajjal selalu mengecam tindakan 'pelampau Islam'seperti al Qaeda,tapi sebenarnya penyokong dia sendiri tidak ada bezanya ,mengancam nyawa org awam,lebih jijik kerana bertujuan membela seseorang yg melakukan perbuatan terkutuk spt. umat Nabi Lut yg dilaknat Allah dan Rasull Nya..

Anonymous said...

kalu ye pun fanatik ngan bang non pun.....

jangan babitkan orang yang tak bersalah.....

liwat tetap liwat....

lawan tetap lawan....

hidup jobo....

Anonymous said...

Mereka kate nak jatuhkan najib dalam masa 5 bulan.

Anonymous said...

Penyokong Anwar/ Pakatan mereka takde nk fikir nyawa org lain.. sbb taksub gila. Skrg ni klu turun ke tempat awam atau agensi krjn, penyokong tegar Anwar cukup ramai krn doktrin yg ditanam Krjn BN itu jahat sudah berjaya di tanam.

Xperlu apa2 bukti cukup dgn main isu dan fitnah hari2..maka Pakatan Haram Laknatullah xubah sperti ajaran sesat spt Ayah Pin yg akan lahirkan manusia BODOH+TAKSUB+JAHAT+KERING HATI PERUT demi matlamat politik Dajjal Anwa-Pakatan Haram..

Anonymous said...

Kapten ini sudah buat perancangan rapi sebelum anwar dijatuhkan hukuman

Anonymous said...

Entah lah. Kalau korang nak percaya maka percaya saja lah kepada cerita ini. Tapi aku tak boleh terima.

Tak kan lah pilot Zaharie ni sebodoh itu, hanya kerana marah Anwar disabitkan tuduhan liwat maka dia sampai sanggup ambil tindakan yang membahayakan nyawa dia dan keselamatan ahli keluarga dia.

Apa korang ingat pilot Zaharie sampai sanggup mati kerana Anwar kah. Kalau dia mati apa yang Anwar boleh bagi kepada dia. Anwar bukan Nik Aziz yang memang kerjanya menuntukan siapa boleh masuk dan siapa tak boleh masuk syurga.

Ayo yo yo abang, kalu mau buat story pun biar lah orang percaya.

Kah kah kah itu MH370 tarak jumpa, cerita kartun pula yang kita jumpa. Wonderful and bloodyfull.

Anonymous said...

Dalang disebalik mh370 ini adalah sama, pilot dan kerajaan Malaysia sebagai ..kambing hitamnya saja.lni cara boleh bebas kan Anwar dr hukuman liwat itu...nanti adalah ugutan ugutan yg terpaksa kerajaan malaysia turuti...??

Anonymous said...

Nampaknya isteri dan anak2 Kapt Zaharie telah lari dan mereka tidak ada bersama-sama dengan lain2 waris penumpang yang terlibat. Kenapa beliau menghilangkan diri. Ada kah beliau tak kisah akan semua hal ini? Ada kah beliau mengetahui maklumat sebenar di mana suaminya berada? Ada kah beliau tidak mahu berdepan dengan wartawan atau pihak berkuasa yang akan menayakan bermacam2 soalan mengenai suaminya. Apa pun pihak berkuasa perlu mencari nya dan mendapatkan maklumat yang sebenar darinya.

Anonymous said...

Statement bodoh apa korang bagi ni. Kaji betul2. Jangan jadi pakai telan lepas tu sebarkan. Nampak sgt bodoh harbi

Anonymous said...

Samdol x sekolah mana la yg open cite sesedap citer karton ultraman ni... Buka lah skit minda tu, bangang