Tuesday, March 18, 2014

MH 370 HIJACKED - Wan Azizah Tipu...! Kapt Zaharie MH 370 Ada Hubungan Famili Dengan Anwar Ibrahim

Kantoi....!!

Wan Azizah sudah kantoi menipu apabila dia dengan selamba menyatakan bahawa Anwar tak pernah mengenali Kapt Zaharie juruterbang yang mengendalikan pesawat MH 370 yang masih belum kita temui.

Apabila sejak semalam media barat sudah mula mengaitkan Kapt Zaharie kerana menghadiri perbicaraan Mahkamah Rayuan Anwar dalam kes liwat Saiful, semakin tersebar pula berita mempersoalkan apakah Zaharie terlibat dan 'sabotaj' kerana marahkan keputusan hakim menjatuhkan hukuman penjara kepada Anwar...?

Kenyataan Wan Azizah telah memakan dirinya sendiri....!

Allah Maha Besar! Apa yang diperkatakan oleh Wan Azizah, akhirnya telah dibukitkan ianya tipu dan palsu kerana..

Barangkali kerana Anwar dan Wan Azizah terlalu sibuk berpolitik, maka mereka juga mungkin terlupa, secara jelas Anwar telah MENGAKUI mengenali Zaharie semasa bercakap di sidang Parlimen minggu lalu.
"Saya hendak juga sentuh, untuk ringkaskan tentang tragedi MH370. Tentunya kita ingin membuat beberapa kenyataan mendoakan supaya selamat semuanya. Ada sebilangan yang saya kenal termasuk juruterbang ..." - 
Sedutan rakaman sidang Parlimen.

INI ADALAH PETIKAN SCREEN CAPTURE INSTAGRAM MILIK MENANTU ANWAR-AZIZAH. NAMA MENANTUNYA IALAH SYAHEEDAH....

Nah..., dah kantoi....!

Syaheedah menantu kepada Anwar dan Azizah sendiri telah mengakui Zaharie adalah 'uncle' dia. Rujuk semula petikan diatas, Anwar pernah sebut dalam sidang Parlimen dia memang mengenali pilot MH 370. Tetapi Wan Azizah pulak buat kenyataan rasmi tersiar didada akhbar, "Anwar Tak Kenal Kapt Zaharie"

Memang sah! Bab untuk buat kerja bohong ini memang makanan keluarga Anwar Ibrahim....

Imbas kembali sejarah silam yang tercatat sebagai bukti untuk kita berbicara. Ketika sedang kecoh mengenai isu video seks China Doll yang dibalun oleh Anwar, dengan selamba dia kata tak pernah kenal dengan Datuk Eskay

SIAKAP SENOHONG
GELAMA IKAN DURI
ANWAR SUKA BERBOHONG
SEBAB NAK JADI PERDANA MENTERI

No comments: