Tuesday, March 25, 2014

POST MORTEM PRK DUN KAJANG - Noh Omar Kena Buang Sifat Sombong Bodoh.... Belajarlah Daripada Kak Ijat Dan Wanita UMNO

CUKUP CUKUP SUDAAAAHHHH.....!!

PENGERUSI PERHUBUNGAN UMNO SELANGOR KENA HENTIKAN SIKAP SOMBONG BODOHNYA ITU.....

BANYAK BANYAK LA BELAJAR MENGENAI ILMU PERSIAPAN JENTERA PILIHANRAYA!

5 comments:

Anti-BodohSombong said...

Dah lah sombong, bodoh pulak tu...Ah Gib Gor tunggu apa lagi - TERAJANG keluaq sama ini orang. Biaq dia jadi BBC team saja. Lantik yang lebih berkaliber.

berasiam said...

DSN kena berhentikan dia sebagai Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri. Dah gagal sebab banyak kelentong pasal calon dalam PRU-13, boleh pulak naik pangkat jadi Pengerusi lagi. Tapi dalam website masih letak nama DSN sebagai Pengerusi.

Bila dia jalan, suruh dia angkut sekali pegawai ICU yang begitu disayanginya itu hingga boleh mensabotaj segala program cawangan dan bahagian.

Kalau serius nak saingi PR kat Selangor ler, kalau tidak, UMNO jadi Luncailah diperkuda dek pegawai ICU.

sesejuk mata memandang said...

Pengerusi BN Selangor sebenarnya tidak payah belajar dari Jijah atau siapa sahaja , paling terbaik yang perlu dibuat adalah menyerahkan batangbutuhnya(button) kepada pelari lain yang lebih laju dan berkemampuan, hanya dengan cara itu Umno dan BN dapat diselamatkan

Anonymous said...

nak post moterm apa lagi. BN kalah kerana pengundi dah tak mahu lagi kat BN. BN kalah bukan kerana PKR kuat.

kita harap Kak Wan dapat ganti Khalid Ibrahim. kita nak try MB pompuan pula.

Anonymous said...

Rasa2 sapa yg layak di Sgor? Akak x nampak org lain..nak ganti dgn Shukor makin jahanam umno sgor..kalau johan lagi teruk..bahagian sendiri pun tak boleh jaga..dengar cerita wanita bengang dgn datuk noh sbb backing puteri sebab gerak kerja puteri lagi teratur..blogger2 yang kerja dengan wanita dah boleh berhenti cari salah orang lain..cari salah wanita dulu..angka 1000 tuh adalah jumlah majoriti yang BN boleh menang kalau gerak kerja yg dirancang dibuat sepenuhnya. Bukan jumlah simple majoriti BN akan menang. Warroom mana ada bagi taklimat kepada PM. Akak ada semasa PM datang malam tu..hanya kak jat yang bagi taklimat.