Monday, April 28, 2014

Alamak..! Macam Mana Anwar Boleh Terselit Kat Belakang Najib Dan Obama..?


Muhaaa haaa haaaa haaaaa.....!! 

Memang lawak. Punch line terbaekkk dan lebih lawak dari Juara Maharaja Lawak MEGAAAA.....

Sent from my BlackBerry Z30 smartphone.

11 comments:

Anonymous said...

wakakakakakaka

Orang belakang tersemyum, rupa-rupanya dua ni akrab betul dengan perempuan simpanan kut.

Saling tukar-menukar cerita kut.

Anonymous said...

Kahkah...mcm jadah hak dok tumpang enterframe....tu

Anonymous said...

Akhirnya Aljuburi berjumpa Obama muahahaha

Anonymous said...

Selalu sangat kau orang buat anuar macam tu, dia dah popular macam pelawak pulak. Bila aku teringat atau nampak muka dia, aku selalu tergelak sendiri. Ha...ha...ha. lawak siot. Sorang lagi muka MB Khalid. Muahahaha.

Anonymous said...

Tahniah kerana Anuwar ada sama semasa jamuan Diraja tempohari, sempat juga bercakap dengan Obama dalam toilet...keh keh keh.

Anonymous said...

Hahaha..xbaik hempa dok buat kt 'anugerah tuhan' mcm tu!!kesian kt dia!!!kalau dia tgk gmbr ni mesti dia ambik bubuh dlm frem!!!kahkah
Nakai sungguh sapa hak buat..akai jenuh!

Anonymous said...

Dia kan suka 'menyelit'......

Anonymous said...

KESIANNYA SEEKOR KAT CELAH TU..

Anonymous said...

Kah..kah..kah..keh..keh..keh
memang lawak terbaik lerr...kahkahkahkahkah....

Anonymous said...

bab belakang2 ni bagi je kat anwar....

Anonymous said...

Obama mampak macam suspen aje.....ada orang kat belakng dia......