Sunday, April 20, 2014

Konfirm Harimau Mati Tinggalkan Belang TAPI Benggali DAP Mati Tinggalkan...??

Hari Rabu tanggal 22 Oktober 1997 jam 5.14 petang (mengikut hansard Parlimen), ketika itu Ahli Parlimen Jelutong, Tuan R. Karpal Singh telah membangkitkan dalam Dewan Rakyat  kegiatan homoseksual Timbalan Perdana Menteri pada saat itu, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Ini berikutan satu perjumpaan yang telah diadakan oleh Karpal Singh dengan bekas pemandu Datin Seri Wan Azizah, iaitu Azizan Abu Bakar sebelum itu yang mengadu kepada Karpal beliau tidak tahan diliwat Anwar Ibrahim.  Satu Akaun Bersumpah juga telah dibuat oleh Azizan melalui firma guaman Karpal Singh.

Memandangkan Karpal membangkitkan perkara itu di dalam Dewan Rakyat, iaitu satu institusi yang tinggi dan berintergriti dalam negara, serta kedudukan Dewan Rakyat itu yang tidak membolehkan ahli-ahlinya berbohong, maka Perdana Menteri ketika itu Datuk Seri Dr Mahathir mengambil serius dakwaan tersebut dan telah mengarahkan satu siasatan dijalankan oleh polis.

Manakala Anwar Ibrahim tidak berani membawa usul untuk  merujuk Karpal kepada Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Parlimen. Ini menguatkan lagi bukti bahawa apa yang dikatakan Karpal Singh adalah betul.

Hasil siasatan yang dijalankan polis mengesahkan Anwar terlibat dalam kegiatan homoseks.

Pada 2 September 1998 Datuk Seri Dr Mahathir telah bertindak memecat Anwar sebagai daripada semua jawatan terutamanya jawatan Timbalan Perdana Meneri dan Menteri Kewangan.

Setelah ditahan dan didakwa di Mahkamah kerana kesalahan meliwat Sukma, Munawar Anes dan Azizan Abu Bakar, tiba-tiba Karpal Singh selaku orang pertama yang mendedahkan kegiatan homoseks Anwar telah bertukar arah  dan terlibat dalam barisan peguambela Anwar pada 1999 untuk perbicaraan kes liwat yang dibangkitkan olehnya sendiri pada 1997.

Daripada 1999 hingga 2005 memakan masa 6 tahun. Oleh kerana kemunafikkannya itu, pada 2005 Karpal telah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya di Pulau Pinang yang membuatkan beliau lumpuh dan terpaksa bergerak atas kerusi roda.

Tahun 2008 Anwar Ibrahim ditangkap dan didakwa kali kedua atas kesalahan homoseks, iaitu meliwat Saiful Bukhari Azlan. Walaupun dalam keadaan lumpuh dan berada atas kerusi roda Karpal sekali lagi bertindak sebagai peguambela Anwar dan mempertahankan kegiatan homoseks Anwar.

Daripada 2008 hingga 2014 memakan masa 6 tahun. Selepas sekali lagi enam tahun Karpal kemalangan lagi sekali dan akhirnya kemalangan itu meragut nyawanya. Beliau mati dalam keadaan yang sangat ngeri. Dimana mukanya dalam keadaan senget dan matanya terbeliak.

Beliau sendiri yang mendedahkan kegiatan homoseks Anwar dan kemudiannya beliau sendiri pula yang mempertahankan kegiatan homoseks Anwar. Tindakannya itu membuat orang ramai keliru dan seterusnya membuat masyarakat berpecah belah.

Mungkin inilah balasannya terhadap manusia yang jahat seperti Karpal.....?

Akhir kata marilah kita sama-sama renungkan pengajaran atau iktibar yang boleh kita ambil daripada peristiwa ini.

Dipetik dari tulisan seorang facebooker....

Sent from my BlackBerry Z30 smartphone.

12 comments:

Anonymous said...

Umur dah tua sepatutnya rehat je di rumah, singh cannot be king, la ni Karpal dh tenggelam dalam singhki. Whatever " Rest IN Forever"

Anonymous said...

wheel chair dan saman

Anonymous said...

Kepala otak engkau

Anonymous said...

so karpal mampos tinggalkan Anwar terkulat2 dlm penjara utk masa yg pasti lebih 5 tahun

Anonymous said...

Benggali ni mati tinggalkan pelangan tetap nya...Peguam memang tahu apa yang pelanggan nya buat !

Anonymous said...

harimau mati meninggal belang...

karpal mati meninggalkan hutang....

Anonymous said...

Rimau mati tinggal belang Kapal Singh mati pecah tembelang.

Anonymous said...

Hairan apa jasa Karpal kepada Negara sehingga kerajaan DAP Penang beri state funeral kepada mendiang Karpal. Ini semua adalah gesture politic dan political mileage serta syok-syok sendiri yang tahap salahguna kuasa.

Anonymous said...

banggali si kapol mati meningalkan temberang dan saman tak bayar

salim hasan said...

AMARAN KEPADA SEMUA BAIK MUSLIM MAU PUN NON MUSLIM (PARA KAFIRUN DALAM DAP DAN PARA MUNAFIKUN DALAM PAS DAN PKR) APA DIA ??ALLAH TU MAHA MELIHAT DAN MAHA MENGETAHUI APA YG KAMU LAKUKAN TERHADAP AGAMA NYA DIA PASTI MEMBALAS NYA,KEPADA PUAK PUAK MUNAFIKUN BERTAUBATLAH SEBELUM TERLAMBAT!!!!!

Anonymous said...

Untuk makluman semua mendiang Karpal bukan Benggali tetapi Punjabi.

Saja nak bagi tahu.

Dia dah start kena soal ke ...?

kluangman said...

Mana ada soal2, selama hidup dia sudah boleh memeuk Islam jika mahu, menyebabkan karpal terus kapir dan tempah neraka untuk dirinya.