Monday, April 28, 2014

SIAL Badan Anwar Memang SUWEYY...! Najib Berjumpa Obama..., Muhyiddin Ziarah Nik Aziz. Malaysiakini Pulak Kata Anwar BANGANG

SUDAH PASTI SEBUAH LAMAN SOSIAL PORTAL YANG TERSOHOR SEPERTI MALAYSIAKINI ADA KOD ETIKA DAN MELAKSANAKAN "PROOF READING" OLEH KETUA EDITOR MENYEMAK SEBELUM TERSIAR SEBARANG LAPORAN.

APA SUDAH JADI...?

ANWAR IBRAHIM KETUA PEMBANGANG....? MALAYSIAKINI SAHKAN ANWAR MEMANG BANGANG....?

MEMANG MALANG SUNGGUH NASIB SI PELIWAT INI. SELEPAS PEGUAMBELA KES LIWATNYA MATI, NAJIB MENERIMA KUNJUNGAN HORMAT PRESIDEN AMERIKA SYARIKAT, OBAMA....

MALUNYA ANWAR APABILA OBAMA TIDAK BERTEMU DENGANNYA DAN KISAH ANWAR MAIN BONTOT SAIFUL PULA JADI BAHAN SOAL JAWAB SIDANG MEDIA NAJIB-OBAMA.

NUN DI PANTAI TIMUR SANA....., NIK AZIZ PULA MENERIMA KUNJUNGAN ZIARAH MUHYIDDIN YASIN MEMBERIKAN GAMBARAN POSITIF PAS AKAN MELAKSANAKAN HUDUD DAN SEKALIGUS SEPERTI MEREKA MAHU MENYATAKAN KEPADA PAKATAN MAKSUD 'PI MAMPUS LA SAMA DAP, LAGI PUN KARPAL DAH MATI...'

YANG PASTINYA DIDALAM HATI ANWAR SANGAT PEDIIIIIHHHH SEPERTI DIHIRIS HIRIS DENGAN SEMBILUUUUUUUUUU

11 comments:

Johan said...

Bila baca ayat itu terdetik dalam hati bahawa Anwar bukan Ketua Pembangkang tetapi adalah ketua bagi suatu kumpulan 'BANGANG'.

Anonymous said...

Hahaha...betol tu.....
Auta manyak kuat ini olang...
mampoi lagi baik...

Anonymous said...

Selama ini, Ini la satu2nya artikel yg memenuhi kriteria etika kewartawanan yg betul, bagus.

Anonymous said...

Tepat sekali, ketua pembangkang sebenarnya ketua puak banggang. Terlalu banyak perkara bodoh yang mereka lakukan semenjak ketua mereka bermaharajalela.

Anonymous said...

Siap 21 das tembakan meraikan kedatangan Neocon, Illuminatti, Yahudi, Keling dan Pariah tu.

Apa dah jadi? Tanya TDM?

Anonymous said...

Aku nak ulas ziarah Muhyidin terhadap Nik Aziz. Aku nak tanya Nik Aziz itu siapa kalau nak dibandingkan dengan Muhyidin ? PM kah Nik Aziz tu ? Menteri kabinet kah Nik Aziz tu ? MB kah Nik Aziz tu ? Dari segi pangkat siapa yang lebih berpangkat ? Pada hal Nik Aziz tu hapah pun tak ada, suara dia pun orang tak berapa nak pakai dah. Tapi Muhyidin telah mencemar diri membuang masa melawat orang tua itu sewaktu Muhyidin ada program di Kelantan.

Itu lah Allah nak tunjuk depan mata kita supaya kita dapat membandingkan yang mana satu kaca dan yang mana pula permata, yang mana satu berhati Malaikat dan yang mana pulak berhati Setan.

Pemimpin Umno punya kisah. Fazil Nor mati, pemimpin besar pemimpin kecil Umno pakat turun memberikan penghormatan hantar sampai kuburan sampai selesai talkin dan tahlil.. Ustaz Azizan kena potong kaki, berulang2 kali pemimpin besar pemimpin kecil Umno pakat datang melawat di hospital malah ada yang hulur wang ringgit tanggung bil hospital. Bila Ustaz Azizan mati, pemimpin besar pemimpin kecil Umno pakat turun habis memberikan penghormatan hantar sampai kuburan sampai selesai talkin dan tahlil. Bila Ustaz Harun Din masuk hospital, silih berganti pemimpin Umno datang melawat.

Macam mana agaknya bila Nik Aziz mati nanti. Korang cuba bayangkan sendiri lah agaknya berapa orang pemimpin Umno yang akan ziarah dan siapa. Tapi aku berani gerenti bukan setakat pemimpin besar malah sampai ke peringkat ahli Umno pun berduyun akan datang beri penghormatan, malah pemimpin Umno yang pencen pun akan bersusah paya datang nak beri penghormatan kepada mayat Nik Aziz.

Tetapi kalau pemimpin Umno yang meninggal atau sakit. Korang ingat pemimpin dan ahli Pas nak buat macam tu kah ? Entah2 jenazah pemimpin Umno disebut bangkai oleh orang Pas. Tak pelik bila ungkapan itu keluar dari mulut makhluk berserban kerana makhluk itu zahirnya nampak manusia akan tetapi dia sebenarnya adalah SETAN BERSERBAN.

Itu lah serba sedikit perbedaan diantara pemimpin Umno dengan pemimpin Pas. Pemimpin Pas - Lawan (DAP dan PKR) Dibuat Kawan, Kawan (Umno) Dianggap Lawan.

Ana Muslim

Anonymous said...

Kharrk ptuih! x14

Itu agaknya yang diucap N.Ajis ke muka Muhyiddin sbb dulu dia telah bersabda "Barang masin siapa datang rumah gue cakap pasal perpaduan, pasti gue ludah ke muka orang itu!"

Anonymous said...

bangangnya ana muslim ni, kau tak tau ke yg utusex dan berita hairan serta media arus perdana yg lain termasuk tv3 suku tu mana nak tunjuk kebaikkan pihak pembangkang. depa dok siarkan fitnah dan caci cerca pembangkang je.
mentang-2 KERAjaan umngok ni kontrol media, bole la korang buat. tunggu PRU akan datang, tau la nasib kome.

hassan tiger

Johan said...

Betul juga tu...
Berita yang paling beretika memang banyak.. harakah, malaysia kini dan suara keadilan... asyik sebarkan kenyataan memburukkan kerajaan.. sukar nsk baca hal-hal positif tentang kerajaan.

Anonymous said...

Mabuk tiger lagi....

Anonymous said...

Hello hassan tiger, tanpa utusex tanpa berita hairan tanpa media2 tali barut umno & kerajaan yg kau benci tu aku mmg tau ramai pemimpin PAS ni bertopengkan watak pak lebai walhal.... Perangai sama mcm umno yg kau benci malah lebih teruk. . Aku tau la sbb bapak mertua aku sendiri pemimpin PAS kuat menipu org2nya sbb percaya bulat2 cerita bodoh bos besar tanpa usul periksa. Seluruh anak beranaknya kaum keluarga dididik membenci dan jgn percaya apa saja agenda kerajaan umno sejak kecil malah sejak dlm kandungan lg... Ada faham?!!!!!