Sunday, May 25, 2014

BAPAK CELAKA...! Rakaman CCTV Casa Condo Damansara CINABENG Belasah Perempuan Melayu







16 comments:

AwangLiku said...

Aku dah cakap cina tetap cina..kita orang2 Melayu patut dan seharusnya bersatu..cina kat Malaysia sekarang ni memang sial dan bangsat..

Anonymous said...

ada yang bebari maki hamun
ada yang mula main tangan
wah......
apa hal ni....
Ayuh melayu....
bangkit....

berasiam said...

negara kita ada undang-undang. menceroboh ke dalam kawasan kerja dan membelasah pekerja. buat laporan polis. pergi ke klinik dan ambil laporan perubatan sebagai sokongan. ajar cina babi ni macam adap. tak tahu adab, jawab pada undang-undang.

Anonymous said...

Apa yang sebenarnya berlaku ?ada sesiapa boleh tolong jelaskan.....

Anonymous said...

Apa kes sebenarnya...

Anonymous said...

kenapa tak report polis aje. dah ada bukti.

mungkin tak report sebab pengurusan casa condo tu milik cina dan yang kena pekerja melayu dan yang aggressive tu cina... so protect mah..

racist tak nie.....

Anonymous said...

Apa cite ni bag oi ...

Anonymous said...

nanti KJ minta maaf kat cina tu sebab melayu yg ceroboh pejabat cina tu....kan

Anonymous said...

You all agak-agak apa endingnya bila buat report..... melibatkan melayu dan cina?

Anonymous said...

Cina dah melampau

Anonymous said...

SEBARKAN VIDEO INI KE SEMUA MEDIA MASSA. BANGUNLAH WAHAI HARIMAU MALAYA..........

Anonymous said...

SEBARKAN VIDEO INI KE SEMUA MEDIA MASSA. BANGUNLAH WAHAI HARIMAU MALAYA..........

asri as said...

apsal aku tak leh komen babi cilakak!!!!!!!!

Anonymous said...

butuh pak ang awat aku xleh nak komen!??????????

asri as said...

butuh pak ang laaaa owner butuh pak ang.,.. aku nak komen pon hang nak kena approve ka butuh pak ang.......

Anonymous said...

Stupid asri....patutlah melayu mundur rupa nya masih ramai melayu yang berfikiran macam asri...!