Friday, May 23, 2014

Cuba Teka.... Apa Dialog Anwar Dengan Mamat Jambu Si Adam Adli...??


18 comments:

Johan said...

Adam...masa ko panjat psgar aku cuba ikut... jatuh peleput...
Bang Nuar.... ingat dah mampos!

Anonymous said...

Bg non...jom belakang tarok adam.....adam...jgn dato. Nabi x mngaku umat.

Anonymous said...

Anuar : haloo bro..macam malam ni
Adli: Tak bolih la u..kan tangan u tu sakit..
Anuar: bukan i yang guna tangan..u aje
Adli: tak nak lah..tak best..
Anuar: Alaaa bolih laaaa!!!
Adli: tak nak, tak nak walau u paksa macamana sekali pun...ni ada orang ambil gambar tu..keluar pula dalam utube pulak nanti..

Anonymous said...

Tuhan beri notis kat Anuwar dengan mencederakan tangannye..Kalau masih degil lagi belalai benglok yg dah seasoned tu akan diputuskan.

Anonymous said...

tgk la kali ni , klu voters melayu kasi undi pada Dyana, BeEnd dah bole start pack baju ,umngok dah bole start isi permohonan masuk muzium.
walau bagaimana pon, nama Umngok akan ttp sy kenang...hahaha

hassan tiger

Anonymous said...

"ko cabar aku walau tangan aku sakit ye Adaam? Jom masuk bilik skrang!"

Anonymous said...

betul ke dia pakai arm sling tu, kut naik kereta ke, bila dia dengan keluarga, arm sling entah kemana..macam video masa dia sakit pinngang dulu...pelik kali ni dia tak pakai neck collar..dulu sakit pinggang pakai neck kolar..inipun kena pkai sebab gerak gerak tangan tu urat leher pun ada kena juga..pelakon terulong...sikit pun aku tak percaya...Negara kacau bilau sebab malaon ni..

Anonymous said...

PN : Heeeyy Ad, long time no see ... can i fuck u today?

AA : Ohh noo pleaseeee my love, I'm having period now.

Anonymous said...

dia tengah cakap cifut kat mamat adli tu.....liwat dan Bang Non berpisah tiada.....

meluat aku tengok anugay berlakon said...

-Ala.. jangan le ayang sentuh anje.. anje dah tak suci ni.. huhuhu

-Ayang pun sama tak suci gak.. he he!

-JOMMM!

meluat aku tengok anugay berlakon said...

-Ala.. jangan le ayang sentuh anje.. anje dah tak suci ni.. huhuhu

-Ayang pun sama tak suci gak.. he he!

-JOMMM!

Anonymous said...

Bang Non, minggu ni tak boleh bang Non, lubang kunyit sembelit. Lagi pun belalai bang dah tak kuat dulu.

Anonymous said...

Arm sling tu auta je...tengok masa dia nak lerai demo depan opis pkr...
sampai terangkat angkat arm sling tu...
takde sakit pon tangan dia...
Drama sg buluh sudah bermula...

Anonymous said...

Sekarang bukan umno vs dap hassan pig babi.... klu dyana pig menang, umno tak akan bungkus. Lu yang gua bungkus. Ok bye hassan pig..

Anonymous said...

Kaw la fuckatan

Anonymous said...

DSAI : Oooo ko citer kat org ko terrer ye, ko kuat ye... meh sini aku try test berapa lame ko boleh...

AA : So..sori datuk seri, ..yang...yang tu..tu tak datuk seri. Ammpun..pun tak nak.

Anonymous said...

DSAI : Oooo ko citer kat org ko terrer ye, ko kuat ye... meh sini aku try test berapa lame ko boleh...

AA : So..sori datuk seri, ..yang...yang tu..tu tak datuk seri. Ammpun..pun tak nak.

Anonymous said...

Betul ke tangan peliwat tu cedera atau peringkat permulaan kitar semula kes dahulu dalam penjara/hospital bila nak pergi mahkamah dia sendiri pakai cekup leher dan sebagainya.Anwar ni betul2 bewak hidup.Betul kata Dato Nalakarupan kalau P.Ramlee masih hidup dia akan nangis sebab sudah ada pelakon lebih hebat daripadanya.