Thursday, May 22, 2014

Depan 23 Orang Ceramah Dyana Kata Hanya Karpal Singh Dan Kit Siang Membela Nasib Rakyat...!!

Malam tadi ceramah Dyana dalam kempen PRK Teluk Intan tak dapat sambutan, hanya 23 orang upahan PAS sahaja yang hadir dengan bayaran RM5 setiap seorang...!!

Saksikan video klip dibawah ini, betapa butanya Dyana bercakap sesuka hati mak dia, "hanya Karpal Singh dan Kit Siang selama 40 tahun berjuang untuk membela nasib rakyat...".
 
Buta sejarah...! Siapa yang memperjuangkan kemerdekaan negara kita...??



26 comments:

Anonymous said...

Memang betul hanya Karpal Singh& LKS yg membela PELIWAT

Anonymous said...

Ni debat wakil sekolah ke aper? lembik semacam..dok ulang point yg sama banyak kail..FAIL..

Anonymous said...

Mak bapak dia nampak nanti suruh gian eng dgn kita siang tolong mandi dan baca talkin.

Anonymous said...

Karpal dan LKSial ke yang hantar dia ke University?

Aperkebender said...

Dyana baru berumur 27 tahun. LKS & Karpal dah main politik membenci Melayu sejak 1949 lagi bermula dengan gerakan komunis dinegara ini. Memang mereka berjuang untuk rakyat, tetapi hanya untuk rakyat Cina. Mereka berjuang untuk tidak mahu kepada kuasa Melayu, tidak mahu tunduk kpd Raja Melayu, agama yg dianuti oleh bangsa Melayu, perlembagaan, budaya adat istiadat Melayu. Mereka mahu negara ini menjadi milik mereka dan Melayu tunduk pada mereka, sebagaimana Melayu tunduk kepada saudara mereka diSingapura.

Mereka mahu membawa saudara mara mereka yang masih miskin ditanah besar China ketanah Melayu ini, kerana mereka sudah tidak dapat kembali kebenua tersebut. Mereka telah memutuskan bahawa mereka perlu mengambilalih rumah yang ditumpangi selama ini dan menghalau tuanrumah balik kedalam hutan.

Inilah yang Dyana katakan perjuangan untuk rakyat...sememangnya dia telah diCinakan dari segi fikiran,jiwa, citarasa dan kecenderungan seksnya terhadap cinapek.

Aku pun ada kawan kawan perempuan yang memang seksually giler sama Cinapeks, tak steam langsung pada Melayu, tapi mereka tak masuk politik. Yang giler sama awang hitam Afrika pun banyak.

Dyana patut bercakap pasal apa dia syok sangat dengan cinapek dan segala apa tentang keCinaan.. . moga2 ramai Melayu yang akan faham dan perlu berpecahbelah untuk parti cinapek ini.

Anonymous said...

MACAM SIAL!!!!

Anonymous said...

memang pandai dia...setahu saya kalu orang nak jadi peguam sepatutnya dia lebih arif mengenai sejarah. rupa rupa dyana ni buta sejarah...patutlah anggapan dia yg lim kit siang dgn karpal yg dah msmpus tu memperjuangan nasib rakyat...
wahai Dyana..gunung tempurung kekal menunggu kamu..untuk bersama dgn mentor kau...tungguuuu!!!!

Anonymous said...

Orang macam ni yang buat aku menyampah ni. Cakap pada budak2 sekolah boleh lah. Cakap depan orang tua macam aku ni alamat nak kena penampor lah.

Anonymous said...

Apa sangat la budak 26 tahun ni tahu kalau pengalaman kerja pun sebagai macai kit sial aja. Kalau pandai sangat apa komen dia pasal politik dulukan family member ni?

Anonymous said...

Nie video Maharaja Lawak 2014 ker?? betapa lawaknya bile dua "manusia" disebutkan sebagai "membela" rakyat selama 40 tawunnn wooo..nie lawyer baru turun dari planet mana nie?? jgn kau ingat kau lawyer ko dh cukup pandai, mgkn point kau kt uitm pn cukup2 makan je kot nk jd lawyer.."membela rakyat"???haaakkk ptuuiii laaa...

Anonymous said...

Dia masuk UiTM pun main jalan belakang. Entah-entah lulus undang-undang pun main jalan belakang kut. Kan sifu dia saKit Siang cinapek? Cinapek kalau tak tipu tak sah lah! Orang besar Dong Zhong pun beli ijazah dia.

Anonymous said...

Yang dia cakap tu ikut skrip oleh mentor nya. Pak Lebai kat belakang tu nampak happy je...

Anonymous said...

Yang dia cakap tu ikut skrip oleh mentor nya. Pak Lebai kat belakang tu nampak happy je...

Anonymous said...

Dia masih mentah dlm politik... simpati kerana dyana tak sedar dipergunakan dap.

Anonymous said...

Memang keturunan SIAL

Anonymous said...

Lks pun dpt rawatan kat IJN, Karpal kena post mortem pun dekat hospital kerajaan jugak akhirnya...apa la sudah jadik adeyy...

Anonymous said...

suka suki mak bapak dia bercakap..sah akai kat lutut

Anonymous said...

parti mana yang memecah belahkan rakyat tu?? hellooo.... itu parti kamu lah! macam tu punya terang lagi mau spin kata orang lain pulak. ayooo yoooo!!!

Anonymous said...

Maruah orang Melayu telah lama jatuh dan tidak terbela sejak BN memerintah Pulau Pinang. Apa GERAKAN lakukan kepada orang Melayu pulau Pinang dan apa pemimpin UMNO lakukan untuk membela orang Melayu selama itu?

Anonymous said...

boleh lihat betapa besar beza nya reaksi dari orang matang politik dengan reaksi budak2 hingusan yang bernafsu besar tapi akal pendek. Bila DAP mencalunkan Dyana Daud untuk parlimen Teluk Intan- budak2 UMNO yang baru dapat jawatan bukan main lagi; ada yang mencabar Dyana sama ada dia berani mendesak agar MCA menutup UTAR. Ada yang kata budak Melayu ini pembelot and pengkhianat dan ada yang kata dia tidak bersyukur.


hassan tiger

Anonymous said...

Dyana ni hanyalah seekor burung kakak tua ... ooopps ... burung kakak muda. Hadirnya dlm politik parti DAP MUNGKIN utk memenuhi hasrat seseorang yg ada perancangan dan kepentingan peribadi ...

Dia masuk DAP atas rekomen dari bekas org UMNO yg rapat dgn keluarganya.

Baca seterusnya diblog :

http://aspanaliasnet.blogspot.com/2014/05/dyana-calon-dan-anak-yang-baik-tidak.html

Anonymous said...

Jilat Kit siang licin cam belut tu yang sedap sangat betina ni...cukup2 laa melyu diumpa dengan duit sampai tak sedar diriii

Anonymous said...

Bodo ni. Segala makan minum selama 27taun ni hanya mampu membesarkan tetek.

Anonymous said...

Mcm sial

Anonymous said...

I like

Anonymous said...

Budak loyar ni buta sejarah.Mana ada dlm buku sejarah pun LKS dan Karpal yg membina negara kita.Setau kita merekalah membecahbelah negara.Kedua2 pemimpin DAP tersebut adalah tegar anti-Melayu dan Islam.Period.