Saturday, May 31, 2014

"Eeee..! Buruknyer Muka Makcik Nie..." Kata Kata Dyana Bila Mereka Tak Sudi Bergambar Dengannya [video klip]4 comments:

Anonymous said...

Sebab kakak ni pakai yudong wanita umno..it yg dyana nak bergambor sgt tu..
konon ninti katanya wanita umno ramai sokong dia...tapi bila org tak layan meroyan le dyana tu...

Anonymous said...

Pengundi kaum Cina di Teluk Intan haruslah berfikir dgn rasional dan bijak. Apa gunanya mengundi DAP? Sudah 2 penggal DAP jadi ADUN Teluk INtan. Apa yg telah DAP buat utk memajukan Teluk Intan? Bolehkah DAP memerintah Perak dgn menang di Teluk Intan?
Jika kaum Cina mengundi Mah, sudah tentulah Teluk Intan akan bertambah maju. Ini akan menguntungkan kaum peniaga Cina yg sememangnya mengharapkan keuntungan dlm perniagaan yg akan bertambah utk maju. Tak ada untung langsung jika dgn DAP. Kaum Cina kena berfikir utk kepentingan diri sendiri bukannya utk kepentingan dinasti Lim yg tamak haloba dan memberikan janji2 kosong dan harapan2 kosong kpd kaum Cina.
Kaum Melayu pula janganlah jadi bodoh utk mengundi DAP yg terang2 berhasrat utk menghapuskan kepentingan kaum Melayu di Malaysia ini. Jika anda menyokong DAP utk memerintah akhirnya kaum Melayu akan sama nasib dgn kaum Melayu di Singapura. Bukalah mata dan insaflah dari sekarang. Kalau tidak, anak cucu kita akan kencing di atas kubur kita yg bodoh nanti.
Kaum India takkan tak serik2 dgn peristiwa Kg Buah Pala? Ramai ahli2 DAP dari kaum India telah dinafikan hak mereka utk mengundi di Pemilihan DAP. Bukalah mata dan berhati2 dan fikir banyak kali sebelum mengundi DAP laknat.
Selamat mengundi pengundi2 Teluk Intan. Anda akan dapat apa yg anda sendiri pilih!!!!!

Anonymous said...

setuju sangat dengan kata2 makcik tu. "BIAR BURUK MUKA JANGAN BURUK PERANGAI". sebijik melekat ke dahi dyana yang perasan lawa. lawa aje tak cukup dyana kalau perangai hodoh tak kenal asal usul. sekolah kau, bisnes mak kau, lot kedai mak kau, lombong bijih besi mak kau semua kerana bergiat dengan DAPkah? apa jadah yang kau pernah dapat dari DAPpun tak tau, maka kau sekali dengan mak kau jadi pengkhianat. dah rasa balasannya jadi pengkhianat? baru sikit tu, kalah dan tak dapat jadi yb, esok lusa nasib mak kamu pulak....

Anonymous said...

Tak payah undi calun yang berkepentingan diri sendiri. Masuk Umno, Perkasa dan Dap semua ada bersebab. Tak boleh diharapkan.