Friday, May 2, 2014

Kita Jangan Lupa... Dato' Wan Abdul Rahim @ Cikgu Rahim Pernah Melalak Akan Pertahankan OVER MY DEAD BODY Karpal Singh

Jangan jangan jangan kita lupa walaupun Tun M pernah kata Melayu Mudah Lupa....

Iya,sewaktu berlangsungnya Konvensyen Pakatan Pembangkang di Dewan Millenium Kepala Batas pada tanggal 19 Disember 2010, bekas Ahli Parlimen Kota Bharu dari parti PAS yang dipanggil Cikgu Rahim 'tergamak' menjadi pencacai untuk mempertahankan OVER MY DEAD BODY Karpal Singh.

Memang sangat sangat mengejutkan….!

Cikgu Rahim telah mengucapkan kata-kata yang membawa maksud beliau ‘sanggup mati untuk mempertahankan Karpal Singh’ sekiranya ada pihak-pihak yang yang ingin mengapa apakan Karpal, seterusnya Cikgu Rahim melaungkan  "OVER MY DEAD BODY".
 
Sekarang Karpal dah mati...., apakah pendirian Cikgu Rahim masih kekal...?

JOM kita saksikan video klip dibawah ini;


14 comments:

Anonymous said...

TAKABBUR SUNGGUH.....DEMI POLITIK.
KUTA LUPA KITA HAMBA ALLAH.....
MARILAH KITA JADI ORANG YANG ERTAKWA

Anonymous said...

"Sesiapa nak ambik karpal Singh, OVER MY DEAD BODY"..hahahahaha... Sekarang ALLAH dah ambik Karpal singh.. apa mcm Rahim.. ALLAH x payah cabar.. bukan setakat OVER MY DEAD BODY.. nyawa2 sekali di ambik.. Hidup jgn takabbur .. dgn karpal singh plak tu.. apa bhasa nak bagi pun x tahu lah.. fikir lah sendiri...

Anonymous said...

bodoh.. takabbur.. skrg apa macam.. sapa yg kau nak suruh langkah mayat kau Rahimm... tunggu lah...

Anonymous said...

bodoh.. takabbur.. skrg apa macam.. sapa yg kau nak suruh langkah mayat kau Rahimm... tunggu lah...

Anonymous said...

bodoh.. takabbur.. skrg apa macam.. sapa yg kau nak suruh langkah mayat kau Rahimm... tunggu lah...

Anonymous said...

bodoh.. takabbur.. skrg apa macam.. sapa yg kau nak suruh langkah mayat kau Rahimm... tunggu lah...

Anonymous said...

Jangan lupa undi kita kat Sabah dan Sarawak. Ramai kita orang Keristian, tau tak?

You buat Hudud jer kat Semenanjung, ok?

Anonymous said...

Bila nafsu mengatasi iman dan akal..camtulah..walaupun cikgu ker..ahli parti isle ker..iman tak dpt diwarisi..akal tak mudah dihalusi.

Anonymous said...

hudud adalah undang2 negeri.. tak mungkin jadi undang2 persekutuan..

Anonymous said...

satu sen pun tak guna...'over my dead body' konon... nak sebut perkataan tu pun asyik pegang hidung aje.... nampak sangat membohong!!!!

Anonymous said...

Islam tak islam undang2 tetap satu..kalau tak buat salah kenapa nak takut..

Anonymous said...

cikgu ni tak sedih ke, berkabung sebulan, pakai pakaian hitam, pergi gurudwara setiap hari untuk sembahyang karpal, agaknya bini mati pun dia tak kisah, dia lebih cinta karpal sebab tu nak jaga karpal dead body...selamat lah cikgu weeh...selamat.

Anonymous said...

Tuhan dah ambik nyawa dia, apa lu mau cakap sekarang? Bila lu mau mampus?

Anonymous said...

Tuhan dah ambik nyawa dia, apa lu mau cakap sekarang? Bila lu mau mampus?