Saturday, May 31, 2014

Konfirm Dan Sah...!! Datuk Mah Menang... Dyana Balik Gelang Patah Jaga Ofis Kit Siang



Sent from my BlackBerry Z30 smartphone.

2 comments:

Anonymous said...

Tahniah Datuk Mah. Berbaktilah dgn cemerlang dan jujur. Buktikan Datuk lbh baik. Sokongan akn lbh meningkat. Be a humble leader. Hj.Halim (Bangi)

Anonymous said...

Dari jauh aku dah kata tewas nya DS ni dia akan dihina, dijadikan 'scapegoat' kata orang.

Apa alasan LGE? Sebab DS nih 'MELAYU', bab tu DAPigs kalah.

Ini bukan juga bermakna aku hebat, tapi ALLAH kurnia akal berserta hati, in sya Allah kalau kita guna-pakai sebaik nya, MELAYU-MUSLIM boleh jadi hebat dan terbilang.

Akan tetapi selagi melayu PKRabak-PASongsang terus mahu dipermainkan DAPigs....melayu-muslim akan terus berpecah!

Kalau melayu-muslim DALAM DAPigs boleh dikencing, ditipu hidup-hidup, nikan pulak PASongsang nak 'tarbiyah'kan DAPigs? Buang TEBIAT adalah.

Walau macam manapun melayu-muslim membuktikan biar diasak terus-terusan di Tanah Melayu sendiri undi kepada calon cina tetap diberi.

Andai cinabeng tidak mengambil iktibar PRK Teluk Intan nih pendek kata PM kena ambil kata putus atau melayu-muslim UMNO perlu bertindak lebih mendesak cinabeng supaya 'tone-down' or face the wrath of the melayu-muslim-bumiputera'.