Tuesday, May 13, 2014

TAK Ada Pilihanraya Negeri Terengganu - Mat Said Bersama Bekas Exco Yang Keluar UMNO Tetap Sokong BN

TERKINI
Bekas Menteri Besar Terengganu dan juga ADUN Kijal Dato Seri Ahmad Bin Said mengeluarkn kenyataan rasmi pendirian beliau dan rakan-rakan dari parti bebas yang umum keluar UMNO, tetap akan menyokong kerajaan Terengganu (UMNO) sedia ada sekarang, menjadikan majoriti Pakatan BN-Bebas masih melebihi Pakatan Rakyat (17-15). Ini bermakna setakat hari ini, tiada pembubaran kepimpinan peringkat negeri akan berlaku. - Harakahdaily

11 comments:

Anonymous said...

MB Baru kata..
duduk la sampai habis kenduri

KZSO said...

Sepatutnya bekas mb declare bebas dan tidak memihak kepada mana-mana parti. Hanya taat kepada Sultan dan rakyat Ganu. Kena kasi ajar kepada najib dan punahsihat punahsihat beliau!

Anonymous said...

ALHAMDULILLAH :-)

Anonymous said...

ALHAMDULILLAH :-)

Anonymous said...

Ha tengoklah tu kalau benda ni betul,ianya memang tunjukan Najib lah yg tak bijaksana dan tak berhemah,kawan tu mintak beberapa hari je lagi Najib sombong.Najib kena minta maaf pada rakyat Terengganu dan Umno kerana bersikap 'sombong'.Pandai Mat Said ajar Najib.

Anonymous said...

syukur.. ini le baru melayu yg ade jati diri.. tak pentingkan diri.. salute!!

Anonymous said...

ada najib belajar apa2? lain kali pakai otak sendiri jangan pakai otak punahsihat2 yg gila kuasa tu. presiden yang tak pakai otak namanya presiden kayu. nak bertegas jangan berpilih. jika dengan mat said bertegas, bertegas jugalah dengan mca dan gerakan. mca dan gerakan asyik ugut, apa najib buat? takut? hilang telur? apa-apalah najib oiii...

Anonymous said...

Dia org ni gertak aja kuar parti. Dah dpt habuan la tu. Tah berapa juta sorang. Klau camnilah gaya bakal duit rakyat buat habuan Adun2 yg gertak kuar parti ajalah..

Anonymous said...

We do not know what Najib knows!

Kita tak tahu apa rahsia yang Najib tahu!

Anonymous said...

Itu je la yg ko tau..
habuan..fitnah...habuan..fitnah..
Jgn menggatal kata org terima habuan itu ini..
ade ko nampak dgn mata kepala ko...
Terpampang video pak syekh tgh ais krim pon ko tak caya...
memang rosak otak..

MERBAH DESA said...

kalau saorang MB meletak jawatan dan keluar dari sebuah parti dan ada pula yang mengikut keluar dari parti itu maknanya yang sama mengikut keluar dari parti itu adalah KRONI bekas MB itu.bukan KRONI PARTI.ini ber erti mereka ini ada kerpentingan tertentu dengan bekas MB ini.kalau mereka ini benar2 sayangkan parti dan menganggap diri mereka KRONI PARTI dan KRONI KERAJAAN yang MEMERINTAH maka mereka tak akan keluar dari parti ini[tidak mengikut jejak langkah bekas mb itu].