Tuesday, May 27, 2014

Video Klip Hadi Awang Ikut Kehendak Dyana Sofya Tak Nak Laksana HUDUD.... UMNO Jugak Yang Disalahkan
11 comments:

salim hasan said...

OH!! JADI DIA KERJASAMA DGN DAP KERANA NAK MENENTANG RASUAH? KITA TAHU DAP DAN BANGSA DIA LAH BAPAK SEGALA RASUAH DIMALAYSIA NI.NAK MENENTANG KEZALIMAN (KONON!!) DIA BUTA KE MATA DIA BAGAIMANA KEZALIMAN DAP MENGHALAU PENDUDUK MELAYU PULAU PINANG,DIA BUTA KE BAGAIMANA GANGSTER GANGSTER DAP DAN KAUM KELING MEMBUNUH ORANG MELAYU MASA 13 MEI!!

Anonymous said...

Tuan Guru dah lupa amanat kot.

Anonymous said...

Hadi pembohong dan pembelit sejarah apa yang sebenar terjadi di kelantan. Hadi syaitan bertopengkan iblis.Hadi tanggung dosa kepada 3 juta orang Islam yang dikafirkannya dengan Amanat Hadi.Tunngulah azab Allah akan tiba.

Anonymous said...

Menteliti presiden kayu tukang cuci berak dap. tahaf pemikiran seorang tokok politik pas yg rendah maka tak hairanlah dulu sebuk nak tegak negara islam kemudian ubah negara kebajikan, MUNKIN bila pas kena terajang dengan rakan sekutu nanti akan wujud negara HAMPas pulak. kita jadi saksi hari ini apa yang pas mampu buat dengan kuasa yang munkin dipegang nanti, prespektif politiknya sepanjang zaman cuma main salahkan UMNO sahaja. kenapa sangat bodoh otak mereka, tak adakah satu perkara yg baik telah UMNO BUAT sebagai PARTI MELAYU yang dominen dalam KERAJAAN??

Anonymous said...

Tak perlu kita zahirkan kemarahan yg berlebih-lebihan, krn majoriti org Melayu dah tau (tak termasuk ahli PAS PIS PUS, PUSSY) org tua tu dah lama dah MENJUAL AKHIRAT NYA UNTUK DUNIA.

Jumpa DS, serban dgn jubah dah habis terbang ... Hudud yg sempurna dah jadi HODOH sehodoh-hodohya ...

Anonymous said...

Terbukti Hj Hadi dah jadi kaldai dap dan berkata bohong....harap pengundi melayu islam di Teluk Intan berfikir dengan bijak dan menolak calon pakatan rakyat.

Anonymous said...

Kesian Hadi, murtad sudah..

Anonymous said...

Bengkak hati dah berulat. N.ajis dah kena bawak beg kencing tupun dorang puakPASesat ni tak leh ambik iktibar.

Nasib kamu le Hadi Luncai .....jangan bilang tak ada amaran atau kamu sanggup terima kifarah?

Mencabar Tuhan puak nih.

Anonymous said...

org melayu umngok la terima rasuah dari cinabeng-2 spt DAP ni, tak malu ke? cuba tanya sapa walking ATM presiden PERKASAM yg memperjuangkan bangsa melayu iteewww..? bikin malu kaum je..

hassan katak

Anonymous said...

memang betul pas dipecat dari Bn kerana pada waktu itu terdapt 2 org pimpin pas ( 2 puak )yg berebut jawatan MB...utk mengelak krisis yg lebih teruk maka kerajaan pusat istihar darurat ....ramai org tak tau cerita yg benar krisis di kelantan ni...trmasuk org pas sendiri...hadi tu ambik kulit aje dan bukan crita yg sbenar..klau dia cerita yg sebenar ,hilng undi,dyana sofya tu tak tau apa2 pun...masih blum dilahirkan....pulak tu buta sejarah,kena tipu hidup2 dek hadi

Anonymous said...

Punya bengap punya orang tua kutuk,patut la ahli PAS jenis bahalol , ada presiden unta, duduk tepi betina gedik DAPig ini hilang seban tinggal kopiah . kalau makgkok orang Pas tak ada di depan dan belakang ingat jubah hilang tiggal seluar pendek macam Gusdur mata satu.