Saturday, May 24, 2014

WAJIB Tonton....!! TPM Tan Sri Muhyiddin Check Mate Jentera Dyana Sofya Menipu Ketika Berkempen Pasal GST
5 comments:

Anonymous said...

Org melayu dh lama dihina oleh umngok,mcm beruk je hantar mat2 rempit ganggu ceramah org, ada pernah tgk ah fatt rempit ckp hidup cina..?.

Anonymous said...

Dgn keadaan calun DAP, Dyana yg nampaknya tidak boleh menang dlm PRK di Teluk Intan sebab orang Melayu Teluk Intan tidak akan menyokong DAP yg menolak Hudud. Orang Cina Teluk Intan yg lebih bijak dpd orang Cina di Penang akan menyokong Mah kerana beliau adalah orang tempatan dan sangat faham akan keperluan Teluk Intan. Lagi pun Mah akan diberi jawatan Menteri yg sudah tentu akan dapat menolong kaum Cina di Teluk Intan. Lihat saja apa Lim Kit Siang boleh buat utk orang Cina di Gelang Patah? Mematahkan gelang bolehlah. Kawasan terbiar.
Cuma orang India di Teluk Intan yg perlukan perhatian DAP utk mendapatkan sokongan mereka dlm PRK ini. Spt yg kita semua maklum, DAP adalah sangat terkenal sebagai sebuah parti yg suka “melempar batu dan menyorok tangan”. Oleh itu RSN Rayer, seorang ADUN India dari DAP telah ditugaskan utk “mencelaka” UMNO supaya orang Melayu akan bertindak spt yg dijangkakan oleh DAP. DAP mahu menaikkan kemarahan orang India yg akan terasa marah apabila Rayer dikutuk oleh UMNO. Dgn itu, orang India akan diharapkan utk mengundi DAP. Tetapi orang India di Teluk Intan tidaklah bodoh spt yg disangkakan oleh DAP. Macam mana orang India boleh lupa kes Kg Buah Pala? Macam mana orang India boleh lupa apabila rata2 ahli DAP yg terdiri dari kaum India telah dinafikan hak utk mengundi di Pemilihan Parti DAP? Orang Melayu mungkin mudah lupa! Tetapi orang India tidak mudah lupa.
Kerana DAP dah banyak kali mengulangi trick ini, maka rakyat yg bijak sudah Nampak muslihat DAP. Nampaknya niat jahat DAP tidak akan menjadi kali ini. Sorrylah Guan Eng.

Anonymous said...

wakakakakkakaka

Mat Sembab baca dari skrip ditulis.

GST tu cukai ke subsidi? Jawab tu saje.

abu bakar said...

Org melayu tak blh marah Rayer sb dia bljr ayat tu drp Nik Ajis..

Anonymous said...

Kalau satu baris soalan camtu, memang kes otak kamu belum sampai limit akal dah tak leh pakai.

Sendiri korek sendiri cium itu lah kamu.

Terlalu banyak kes otak gone case tukang kasi tissue berak DAP, tu belum masuk yang tukang lap berak Cinabeng.