Sunday, June 1, 2014

Eat Your Words...! JOM Kita Tonton Ceramah Pembangkang Sewaktu Kempen PRK Teluk Intan.... Sesedap Mulut Bercakap Berdekang-dekang







4 comments:

Anonymous said...

Apa mat singh tu calap ni. Pkr ada kelas ke. Dia ada kelas ke. Mat sabu kaki jilat pun cakap same stage sama dia. Bapak itu singh cakap nuar harus bertaubat tapi itu nuuar jadi punya boss. Itu singh ada kelas ke. Bapak mati anak ganti. Dap ada kelas ke. Cakap melatu pun tak fasih itu singh ada kelas ke jadi mp di malaysia. Dia tau ke dia hantu paling besar. Jangan main main tau singh. Jangan cakap pasal kelas kalau u sendiri tak ada kelas. Ada maruah ke?

Anonymous said...

Kasihan tengok Dyana dan Mat Sabu dari PAS jadi macai DAP. Begitu juga pengikut-pengikut Melayu yang lain. Mat Sabu menentang UMNO habis-habisan, tapi takut bersuara dengan DAP bila nak laksanakan hudud. Mereka ini lah yang menjual maruah Melayu demi kepentingan politik. DAP memang nya dari dulu anti Melayu dan kalau boleh nak memerintah Malaysia. Itu sebab Melayu jangan tunduk pada mereka, Kita boleh kuat kalau bersatu. Memang puak kafir ini ada agenda yang jahat nak meruntuhkan kepimpinan Melayu dan Islam. PAS parti Islam tapi bersekongkol dengan DAP yang nak meruntuhkan Islam. Peliknya !!!!

Anonymous said...

asik hentam umno jer apahal?
nampak diaorang takut sangat dgn umno ek...lol.

Anonymous said...

DAP gerun dgn shahrizat!!