Thursday, July 31, 2014

PANAAS...! Rakaman Perbualan Whatsapp Khalid Dengan Wan Azizah Kini Tersebaaar....

FAKTA - Kekuatan Pakatan Rakyat terletak pada PAS.Tanpa ahli dan penyokong PAS, Pakatan Rakyat tidak akan berfungsi. Akar umbi Pakatan Rakyat adalah PAS
 
FAKTA - Sejarah penubuhan Pakatan Rakyat tidak akan berjaya jika PAS tidak terlibat. Ahli dan penyokong PAS buatkan Pakatan Rakyat nampak ramai dan kuat
 
FAKTA - DAP merupakan sekutu paling kurang ahli dan penyokong diawal penubuhan Pakatan Rakyat. Tanpa PAS parti Lim anak beranak tak bernyawa.
 
FAKTA - Hasil bantuan PAS, pemimpin DAP dapat sokongan Melayu bagi menumbangkan UMNO. Tanpa PAS sudah pasti DAP tumbang kepada MCA dan GERAKAN
 
FAKTA - PAS merupakan tunjang kekuatan Pakatan Rakyat kerana ahli dan penyokongnya adalah Hardcore dalam memastikan Pakatan Rakyat terus relevan
 
FAKTA - PKR merupakan sekutu paling tidak berguna didalam Pakatan Rakyat kerana mempunyai ahli yg sedikit, pemalas, samseng dan korup.
 
FAKTA - Jika diletak pertandingan 1 lawan 1 antara PAS vs PKR kemenangan akan memihak kepada PAS di semua kerusi majoriti Melayu.
 
FAKTA - Ahli dan penyokong PKR terdiri daripada mereka yang dibuang dari UMNO, MIC, MCA, GERAKAN kerana masaalah Korupsi dan Disiplin (SAMPAH)
 
FAKTA - PKR mengetuai setiap Demonstrasi yang diadakan Pakatan Rakyat namun tanpa penyertaan ahli PAS Demo PKR tidak akan mendapat sambutan
 
FAKTA - Lim Kit Siang dan Lim Guang Eng KAFIR tak layak. Anwar Ibrahim masaalah Moral (LIWAT) tak layak. Hadi Awang paling layak ketuai Pakatan Rakyat. Suara PAS lebih ramai dalam PR.
 
FAKTA - Sedarlah wahai ahli & penyokong PAS, tanpa kamu Pakatan Rakyat tidak punya apa apa. Apatah lagi nak harapkan PKR yang ahlinya terdiri daripada SAMPAH dan PENAGIH
 
FAKTA - PKR sudah lama mempergunakan PAS. Sudah sampai masanya ahli dan penyokong PAS terajui Pakatan Rakyat kerana suara anda lebih kuat dan berpengaruh.
 
FAKTA - Ahli dan penyokong serta kepimpinan PAS, dengarlah suara hati anda dan fikirlah dengan bijak. Mahu jadi keldai tunggangan DAPdan PKR atau ketuai Pakatan Rakyat.

7 comments:

Anonymous said...

Pas lebih layak kerana TERLAJAK ceramah...tazkirah teraweh Pongg pangg ponng pangg ! Oleh ostat ostat Pas yg di jemput oleh ajk ajk surau yg Pro Pas.


~~~ manjung~~~

Anonymous said...

FAKTA - PKR =Parti Auta Rakyat

Anonymous said...

Mmg Anwar Ibrahim manusia paling sial. Aku dah tau sejak 20 tahun dulu lg

Audio Hypnosis Tarikan Rezeki said...

Boleh ke penyokong PR terima kenyataan?

Anonymous said...

Anjing tukang salak memang layak berkawan dgn BABI, sama2 bawak sial. Dua-dua boleh pegi mamposs!!

Anonymous said...

AHLI PKR TIDAK RAMAI KEBANYAKAN DISELANGOR SAJA DILAIN NEGERI TIDAK RAMAI DAP HANYA DIBANDAR BANDAR SAJA PAS SAMA BANYAK AHLI NYA DENGAN UMNO APA LAGI PAS HARAP PADA DAP DAN PKR PAS BOLIH BERGERAK SENDIRI TAK PERLU DAP DAN PKR RAKYAT MALAYSIA KHAS ORG MELAYU DAN ISLAM NAK LIHAT SIAPA YG HARAPKAN SIAPA ADA KAH DAP DAN PKR BOLIH BERGERAK TANPA PAS SAMA LAH KITA LIHAT PARTI MANA YG LEBIH HEBAT PKR KE DAP.

Anonymous said...

Jgn marah ngan anwar, dia mmg diutuskan utk cetuskan kekecohan sama mcm iblis diwujudkan utk menyesatkan..