Wednesday, July 16, 2014

TERKINI..! Kiki Kamaruddin Peugeot CDM 25 Mengganas Dengan Steering Lock Akan Ditahan Pihak Polis Hari Ini...?






Ini video yang sedang viral di Internet.

Apa masalah perempuan ni?

Bukan tak ada insuran, bukan tak ada bengkel dan bukan tak ada yang hidup. Yang beria-ia sangat nak tunjuk garang, sampai hentak-hentak dan ugut-ugut orang tua dengan batang besi, kenapa....?

Daripada sekadar kereta bergesel, kalau dibuat laporan dia cuba menyerang, tak fasal-fasal, rugi beberapa ratus ringgit sudah jadi, dia beraya dalam lokap.

Kalau iya pun sayang sangat dengan kereta tu, ingat-ingatlah sama. Jangan hanya kereta bergesel, maka segala sifat buruk yang ada di sebalik tudung tu habis dikeluarkan.


Daripada komen-komen yang diberikan, ternyata, tidak ada satu pun yang menyebelahi perempuan yang berlagak samseng dan terjerit-jerit di tengah jalan ni.

Kalau didengar kepada jeritannya, seolah-olah perlanggaran tersebut telah menyebabkan dia putus kaki. Namun apabila ditonton sepenuhnya, apatah lagi dengan cakap hebatnya kononnya lelaki tua Cina itu patut kenal dia kerana KERETANYA BERNOMBOR PENDAFTARAN DUA ANGKA....!!

Ditambah-tambah pula dengan hempasan pengunci stereng yang dijadikannya sebagai senjata, elok sangat kalau lelaki tua itu membuat laporan polis supaya lain kali perempuan melayu bertudung itu lebih bersopan dan lebih waras apabila membuat tindakan.

Susah sangat ke kalau nak bersopan atau paling tidak pun, terus membuat laporan polis daripada memalukan diri sendiri di tengah-tengah jalan?


22 comments:

Anonymous said...

Masukkan gambar dia kat muka depan suratkhabar ,

Anonymous said...

Memang buruklah perangai perempuan ni... Islam ke apa ni... memalukan umat Islam je... kalau belum kawin, sesiapa yg nak kawin ngan dia ni kena fikir betul2 nanti tak pasal2 kena buli... kalu dah kawin aku pasti laki dia ni hari2 tension... he3

Anonymous said...

Wow keadaan udah semakin parah dan semarak nih. Dengar cerita sebelum kejadian pintu kete dia sendiri langgor kete makchik yg parking sebelah dia masa dia nak keluor. Calar kete makchik tu tapi makchik tu maapkan jer calar sikit pun tapi dia selamber keluor jer tak minta maap pun. Tup tup Allah balas cash kat dunia.. hilang pertimbangan dan terus dia sambut raya taipusam! Hilang bulan Ramadhan yang mulia. Semuga dia menerimanya sebagai pengajaran dan lebih sabar dan menghormati orang yang lebih tua darinya... Ameen..

Anonymous said...

jangan kaitkan Islam dan Melayu dalam kes perangai Hodoh Pompuan ini.

Islam dan Budaya Melayu tak ajar jadi kurang ajar dan biadap sebegini...

eloklah kalo polis siasat .. dapat merasa duduk Lokap seminggu dua..

Anonymous said...

Tengah datang bulan agaknya..... emosi tak stabil....

mae said...

Melayu pandai cakap omputih tu.

Anonymous said...

Wah wah ..besar sangat kerete yg dua nombor tu. Orang yg sde kereta lagi mahal dan single no pun c perangai cam tu. Ansk Raha ug keta xde kombor pun xkurang ajar cam tu. Please charge her in ct.

Anonymous said...

There must be a reason .. she behave like this... apa2 pun ia lebih baik daripada cina dok hina agama Islam dan bangsa melayu!!!!! kalau cina dok hina Islam hangpa buat bodoh je... no ball... tak bunyi... teloq pun kecut...haikk puiihhh... kalau melayu buat hal... melayu haprak sibuk dok bising... konon nak tunjuk baguih... piraaahhhh.. cina ade bising kalau cina lain dok hina azan.. bendera Malaysia... Islam dll...

Anonymous said...

There must be a reason .. she behave like this... apa2 pun ia lebih baik daripada cina dok hina agama Islam dan bangsa melayu!!!!! kalau cina dok hina Islam hangpa buat bodoh je... no ball... tak bunyi... teloq pun kecut...haikk puiihhh... kalau melayu buat hal... melayu haprak sibuk dok bising... konon nak tunjuk baguih... piraaahhhh.. cina ade bising kalau cina lain dok hina azan.. bendera Malaysia... Islam dll...

Anonymous said...


Cara PONDAN UMNO Malaysia sangatlah kelakar...... #cumasenyumsaja
Kenapa dalam Kes #CDM25 , Pemuda UMNO berani sangat keluar statement ?

Tapi bila yg macam dekat bawah nih hampa diam membisu . Cuba Jawab Sikit ..

Kes hina polis
Hina pejuang lahad datu... See More — with Melayu Kedah Terakhir.
Photo: Kenapa dalam Kes #CDM25 , Pemuda UMNO berani sangat keluar statement ?

Tapi bila yg macam dekat bawah nih hampa diam membisu . Cuba Jawab Sikit ..

Kes hina polis
Hina pejuang lahad datu
Hina agama
Kes hina adat
Kes hina bangsa
Kes hina tulisan jawi
Kes hina bulan ramadhan
Kes jina sultan

Tiada kuar statment pun..


polis pun satu yang dah kena repot beribu 2 kali LEPAS yg kecik nak sibuk buat apa,jd cerdiklah sikit

Anonymous said...

efektif sungguh bila kena kat melayu...nanti kalau ada video bukan melayu buat macam tu agak-agaknya terima nasib sama tak ?

Anonymous said...

Perangai cm ntah pape. Malu gile jd ppuan..yg pkai tudung.. Yg islam. Malu.

Anonymous said...

dia perasan hanya dia sorang je yg ada plat kete 2digit.tu yang dia tanya uncle tu tak nampak ke plat dia yg 2digit tu.aku ni memanglah tak brape nak suka dengan org cina tapi bab ngan org tua aku tak kira bangsa aku tetap hormatkan org tua sebab aku fikir aku nak orang muda hormat kat aku bila aku tua nanti.

Anonymous said...

ape lar pmpuan ni bt malu bangsa je...klau tak nk kena langgar bt lar jln sendiri...duduk dlm hutan lar..bkwan dgn binatang..sama2 takde akal...

Anonymous said...

betina gile tk btamadun. asal keturunan haram jadah mana la tk trdidik.

Anonymous said...

There are too many rude, irresponsible, selfish and ill-bred Malaysian drivers on our roads now who cut queues, hog the roads, throw rubbish out of their car windows ..... "sicko" road bullies and rages. Please do something to improve our society. PDRM and JPJ should monitor and weed out these people from our roads for the benefits of many. Let also VVIPs, VIPs and "special people" use our roads WITHOUT police escorts, to experience how terrible and unsafe driving on our roads daily.

Anonymous said...

Perempuan seperti KIKI ini patut lihat cermin dan kaji muka dia. Cantik sangat ke paras dia, mahal sangat ke kereta dia, lawa sangat ke aksi dia, istimewa sangat ke diri beliau sampai mengamuk dengan perkataan berunsur perkauman. Kalau takut kereta bercalar atau bergesel, tinggalkan kereta dirumah sebagai hiasan. Sekadar 2 door car with 2 digits, orang pun tak peliklah lah!!!!! Malu saya sebagai WANITA bertudung berperangai macam orang GILA berc bakap BONGKAK, sungguh menjejaskan mertabad wanita-wanita lain yang beradab dan bersopan.

Anonymous said...

Konon ada kereta baru 2 pintu 2 digit dah nak berlagak. Apa kena lah perempuan macam ini. Kita orang yang pakai continental cars pun tahu adat di jalan raya dan lalulintas. Memalukan jantina, agama (sebab dia bertudung kononnya ok??) dan bangsa. Sungguh tiada sopan!!!!!

Anonymous said...

OKAY BROTHERS AND SISTERS. JANGAN LAH KUTUK BANGSA SENDIRI SEBELUM TAHU APA YANG SEBENAR TERJADI. YANG AKU HAIRAN BILA CINA MAKI SI KIKI FUCKING BITCH DAN MALUKAN ISLAM .KENAPA KAU ORANG TAK DEFENDS ISLAM.INI MENUNJUKAN KAMU SEMUA TELAH BERJAYA DIPECAH BELAH KAN DENGAN PIHAK KETIGA IAITU THE RED ARMY BEAN FIKIR FIKIR KAN LAH.JANGAN JADI MACAM ARAB OLEH BERPECAH BELAH PALESTINE JADI PELARIAN DI BUMI SENDIRI.

Anonymous said...

There must be a reason .. she behave like this... apa2 pun ia lebih baik daripada cina dok hina agama Islam dan bangsa melayu!!!!! kalau cina dok hina Islam hangpa buat bodoh je... no ball... tak bunyi... teloq pun kecut...haikk puiihhh... kalau melayu buat hal... melayu haprak sibuk dok bising... konon nak tunjuk baguih... piraaahhhh.. cina ade bising kalau cina lain dok hina azan.. bendera Malaysia... Islam dll...


AKU SOKONG KENYATAAN INI.KENAPA BILA CINA MENYALAK PASAL KHALIMAH ALLAH.KENAPA MELAYU LIBERAL TAK KUTUK PULAK? BILA DAP SOKONG ISRAEL KAU ORANG SENYAP AJE. WHY BILA BANGSA SENDIRI KAU ORANG MAKI MAKI? SEDAR MELAYU KAU ORANG JANGAN JADI MACAM ARABS. BILA TAK BERSATU SENANG MUSUH ISLAM JAJAH NEGERI TIMUR TENGAH.JANGAN JADI DI MALAYSIA JUGA.

Anonymous said...

BTW KENAPA ROBIN SIM ANAK SI APEK SIM MAKI KIKI DENGAN FUCKING BITCH. WHY ORANG MELAYU TAK MARAH DIA JUGAK? MAKI ORANG DAN CACI AGAMA ISLAM PUN SALAH. FAHAM TAK?

Anonymous said...

Haha.. layak si KIKi ni digelar FUCKING BITCH!!! Walau dimaafkan..lukanya ttp ada.. MEMALUKAN MELAYU ISLAM BERTUDUNG!! Tuko number plat pon org ttp kenal la muka awk...