Monday, July 14, 2014

Tweeter Shamsul Iskandar @ Sam Ketot Buktikan Dia Bodoh Kaki Bangku Tak Faham Pasal World Cup....!! Si Ketot Heading Bola Pun TAK Kena...

 

25 comments:

Melayu Selangor said...

Kah, kah, kah, kah, kah ...

Tak sampai hati nak kutuk dia bro.

Samada dia tak habis baca dan terus komen atau dia memang tak faham apa yang dia baca.

Ahli Parlimen tu ...

Hancusssss negara gua.

Kah, kah, kah, kah, kah, kah, kah, kah, kah, kah ...

Anonymous said...

kahkah... ape ke bodoh Nye sam ketot ni... pi ambik penyapu jamban..jolok sket jubo sendri tu... stupid bastard.

Anonymous said...

Jangan lah cakap camtu..dia tu kan MP(manusia pendek/manusia pundek) Pkr..sebab cerdik lah(menipu) bolih jadi YB (Yang Bodoh)..ish..ish..jgn kutuk dia

Anonymous said...

Malang betul buat pengundi2 PKR Melaka dpt MP cam dia nih

Anonymous said...

Aduyai.... Sapala pilih dia ni jadi wakil depa. KESIANNNNNNNN.......

Anonymous said...

samtot lagi bodoh dari barua

Anonymous said...

bodo tongong. berjiwa muda konon

Abdul Jalaini Abdul Jalil said...

Bukan pandai pasal bola pun mamat ni...saja nak tunjuk pandai tapi kebodohan yang terkeluar... Belajar Universiti mana ni?

Anonymous said...

alahaai ..sebagai orang melaka aku rasa amaat malu ada wakil rakyat sebangang beliau .... kenapalah memalukan negeri Melaka ..kalau boleh nak halau ke Pulau Pinang, setempat dengan orang2 bangang...

usin said...

masih ingat undi popular? dia ingat kalau pemain terbaik mesti la jaringannya terbanyak. anda nampak kan bongoknya mamat ni...really bongok!!

Anonymous said...

masa belajar biasa plagiat assignment...

Anonymous said...

Korang semua di atas yg bodoh termasuk admin. Dia bukan ahli parlimen tapi ahli dewan undangan negeri..

Anonymous said...

Macam tu juga dalam pemilihan PKR 2014. Yang dapat sikit undi menang, yang dspat paling banyak, kalah. World cup pun dah habis, pemilihan tak selesai2. Tahniah le Sam ooi.

NORSHAM MALEK said...

Yg ni pun bangang. Checklah si ketot ni MP atau ADUN

nuihs said...

parlimen Bukit Katil la bro. Nampak sgt dua dua samdol + bengong= samngong

Anonymous said...

Baca fact pun boleh salah.Teruklah wakil rakyat kalau jenis ni pun kena pilih.Jgn haraplah nak dapat penjelasan/hujah yg bernas drp wakil jenis ni.

Anonymous said...

Orang bodoh nak bodoh kan orang.. kahkahkah..

Anonymous said...

x pe.yg penting orang besar umno,ali rustam kalah...

Anonymous said...

hehe..si ketot ni pun ali rustum yg besar tu pun x leh kalahkn..

Anonymous said...

korang bangang yea yea

Anonymous said...

korang pun bengong yea yea

Anonymous said...

Kaki bangku memang bangsat

Anonymous said...

bola punya pasal pon mau gadoh kaaa...

Anonymous said...

Jangan la kutuk dia macam tu dia kan bakal menteri belia dan sukan pakatan rakyat kah kah kah kah kah kah tuuuuiiiihhh

Anonymous said...

Dengar...dengar sini semua. SAM KETOT kata, tweeter nya di GODAM. Haaaaaa...haaaaa....haaaaaa. Suruh sekolah betul2 tak mau. Dari kecik tak mau mampos, dah besar menyusahkan otak orang.....