Sunday, July 6, 2014

Video Klip Perangai Buruk Cikgu Di Sekolah DAH Pun Tersebar....!! Tan Sri Muhyiddin Tolong Bertindak SEGERA

Di laman laman sosial sudah semakin viral tersebarnya dua video klip diatas.....

Insiden yang berlaku dalam sekolah. Premis untuk anak anak menuntut ilmu dan mempelajari semua perkara perkara yang baik baik belaka. Tempat untuk para pendidik diamanahkan memberi tunjuk ajar dan semestinya para guru kena berkelakuan baik dihadapan anak anak sekolah....!

Video klip yang pertama menayangkan pertengkaran sakan dua orang lelaki tak pasti samada kedua-duanya guru ataupun ianya diantara seorang bapa pelajar dengan seorang guru...?

Video klip kedua pula menayangkan seorang guru naik angin ketika menyoal seorang murid sekolah rendah yang dirakam curi oleh seorang guru lain.

Kesimpulannya kedua dua insiden ini TAK baik untuk disaksikan oleh murid murid yang masih sekolah apatah lagi sekiranya mereka diusia sekolah rendah.

Pihak Kementerian wajib bertindak segera! Perkara seperti ini tak boleh dibiarkan, pesalah pesalah itu semua tak boleh dilepaskan begitu sahaja.

Video Klip Pertama anda klik SINI

Video Klip Kedua anda klik SINI

5 comments:

Anonymous said...

...cikgu tu ahli PKR yang kalah pemilihan cabang PKR pasal tu mengamuk sakan...biasa lah ahli PKR kalau kalah mesti bertumbuk dan baling kerusi...kalau tak bukan ahli PKR namanya...duit rasuah bertanding dah abis hasil kalah juga ...tu pasal mengamuk....kah kah kah

Anonymous said...

Sial. Tak layak bergelar guru.

Anonymous said...

Dalam Negara rasis Melayu yg kian menebal apa yg nak diharapkan bodoh.

Anonymous said...

Dalam negara rasis CINA yang menebal apa yang diharapkan tolol punya cina.

Anonymous said...

Blk2 pkr..blk2 salah Anwar...yg tersalah mabuk di genting dlu sape..?