Friday, August 8, 2014

PANAAASS Video Klip Ini...! Hishamuddin Rais Kata Faekah Husin Tak Cukup Seks Sebab Belum Kahwin






6 comments:

Anonymous said...

siapa yang jdkn dia ni idola khususnya puak2 pkatan, memang shame on you la..dah tu tak mengaku salah lg..mcm mn lah orang pr boleh ada org gigi berkarat mcm ni jd idola..adoii tak fhm aku

Anonymous said...

How could this idiot passed comments to downgrade woman

Anonymous said...

lepas itu mintak maaf. Bila cakap mintak maaf. Berfikir sebelum membuat apa-apa comments. Bila orang bertepuk dan bersorak buka bermakna orang suka dengan penerangan sebigitu. Buka semua orang berfikir macam apa yang dia fikirkan. Idiot

Anonymous said...

Muka dah lah mcm org asli Australia. Bercakap mcm org tak bersekolah. Aku ingat bila dah jadi activis berpuloh tahun bercakap ada lah standard sikit. Mcm haprak aje.
Lepas tu cakap yg bukan2
Mengaibkan orang. Memang jenis tak ada agama.

Anonymous said...

Mungkin si Karl Mark ini kuat seks seban itulah bercakap seperti murid TADIKA.

balok said...

jelas menunjukkn betapa dangkal dan bengap nye hisham rais ni...org mcm ni pn ade pengikut??...