Friday, August 1, 2014

PAS Selangor Umum TETAP Setia Bersama Pakatan Rakyat Walaupun DAP Dah Halau PAS Macam Halau Kucing Kurap...!!

PAS Selangor memberi jaminan akan setia dan memberi komitmen terhadap kerjasama barisan komponen Pakatan Rakyat meskipun terdapat penyebaran aplikasi WhatApps berhubung kerjasama dengan Umno.

Setiausaha PAS Selangor, Mohd Khairuddin Othman berkata, pandangan Pengarah Operasi Pusat Penyelidikan PAS Pusat, Dr Mohd Zuhdi Marzuki itu adalah berdasarkan analisis serta pendapat peribadi.

“Kita tidak tahu berkenaan pandangan yang dibuat Dr Mohd Zuhdi. Tidak ada perbincangan berkenaan perkara itu. PAS Selangor akan kekal setia seperti pendirian sebelum ini,” katanya dalam satu kenyataan sambil menegaskan pandangan itu tidak akan memberi sebarang kesan terhadap PAS Selangor.

“Pandangan yang dibuat oleh Dr Mohd Zuhdi tidak memberi kesan kepada PAS Selangor dan ia datang dari beliau sendiri. Kami jamin kepada rakan Pakatan Rakyat, kami tidak ada rekod yang menunjukkan Adun kami menyertai UMNO atau BN,” katanya.

Kelmarin, sebuah paparan skrin mesej perbincangan kumpulan WhatApps AJK PAS Pusat mengenai isu di Selangor tersebar luas melalui pelbagai aplikasi media.

Dalam paparan itu, terdapat analisis yang dikatakan daripada Dr Mohd Zuhdi yang berpendapat PAS masih boleh mengekalkan Selangor menerusi kerjasama dengan UMNO.

14 comments:

berasiam said...

seorang lagi nak jadi glamer mengulas isu yang dia sendiri tak berapa faham dan membuatkan orang lain semakin keliru. cukuplah iskandar atau sallehin sahaja yang bercakap bagi pihak pas selangor. setiausaha buat sahaja kerja yang diarahkan.

Anonymous said...

Tu diaaaa...
Kecut gila walau kena hina gila babi dek DAP

Anonymous said...

Pas masih sanggup bersetia dengan Dap kerana , biar lah pakatan menang aasalkan kampong tergadai,
biar lah umno kalah asalakan hati puas membalas dendam kerana melayu yang menikam melayu

Anonymous said...

dah agak dah. takkan PAS tak nak terima pakai fatwa takfir hj hadi dulu? atau fatwa tu terpakai utk umno shj? jgn jd hipokrat @ munafik PAS..!!

Anonymous said...

nak buat camne??? PAS blum puas makan taik para kafirun dan munafikun dlm PR...

Anonymous said...

pasal duit peduli apa nak jadi pun betol tak melayu

Anonymous said...

YG BERCAKAP TU PRO ANUAR BUKAN DARI PARTI PAS BIAR LAH ORG KUAT PAS BERCAKAP MACAI MACAI TAK PAYAH LAH PAS MASIH RAMAI YG BIJAK PANDAI UNTUK MELIHAT CARA PKR DAN DAP MAIN KAN PAS.

Anonymous said...

Pas memang sebenar2nya pelacur agama...

Anonymous said...

Pas memang sebenar2nya pelacur agama...

raismazzadam said...

Aku keluar PAS....PARTI BACUL....

Anonymous said...

Tu dia..... ikrar seekor kucing kurap menunggu campakan sisa2 tulang dari tuan nya...
Melayu PAS ibarat Kucing2 kurap yng tidak berdaya.. kesian.....

Anonymous said...

Mana cai2 pas.tknak melalak ke he he he.sonyap jo.

Anonymous said...

Getik betul aku tengok Melayu dayus ni.....

Anonymous said...

ORANG PAS APA KAU TUNGGU LAGI DAH DI HINA PUN KAU NAK MAKAN LUDAH DAP? KELUAR PR LAH TUNGJUK KAN KAU ORANG BETUL BETUL LELAKI YANG TULEN.