Monday, September 22, 2014

18 Tahun PAS Kencing Pengundi Pengkalan Kubur..! Gambar Terkini Batu Asas Jadi Semak Samun....

Ini foto terkini kami rakam petang tadi...!

Pada tahun 1996 Nik Ajis heret DYMM Sultan Ismail Petra untuk hadir kesini menghadiri majlis pecah tanah. Diletakkan batu asas untuk menjadi tanda mercu pembinaan Projek Lembah Sireh membina sebuah jambatan di Palekbang dalam kawasan Pengkalan Kubur...

Sekiranya anda kesini hari ini, kawasan ini sudah dinaiki lalang menjadi semak samun dan bahagian hadapan ditututp dengan pagar zink semata mata mahu menutup kemaluan besar Nik Ajis dan kera tajaan PAS di Kelantan.... Malu sudah!!


4 comments:

Anonymous said...

Setakat nak bina batu asas je, cucu sya yg umur 7 boleh buat. Tajk perlu ulamak. Kitakan diajar ciri2 orang munafik, antaranya.......Berjanji tidak ditunaikan. Alasan PAS: bukan kawase ore kito. Kawsan BN mu buat sendirilah..Berteman dgn si KAFIRUN...Berperangai seperti MUNAFIKUN...Tiduh dan lebal orang sbgai MUSYRIKUUN.... Amik kau bukti depan MATA..

Anonymous said...

Apa kah hukumnya orang yang tidak menunaikan janji2nya. Tak kan PAS tak reti nak sebut kot. Sebab tu sanggup biar jadi semak selama 18 tahun. Kalau orang kata dia munafik, marah. Tapi tu lah buktinya.

Anonymous said...

Org Kelantan sanggup maafkan Nik Ajis kerana title TOK GURU... percaya la.. Org Kelantan tak marah pun pada Nik Ajis kerana USIA yg akan dijemput..!! TIDAK KAH ADA RASA MALU NIK AJIS TIDAK MENUNAI JANJI SELAMA MEMEGANG AMANAH JAWATAN MENTERI BESAR KEPADA RAKYAT KELANTAN..?? renung2 kan la..

Anonymous said...

brani buat brani tanggung la