Friday, September 12, 2014

PRK N01 Pengkalan Kubur - Ahlol Ahlol Tolol PAS Tumpat Kena Klentong....!!

Janji PAS bahawa parti songsang itu akan meletakkan calon orang tempatan sebagai wakil mereka bertanding pada Pilihanraya Kecil DUN Pengkalan Kubur hanyalah janji syaitan sahaja....!

Apabila parti tunggangan DAP itu mengumumkan calonnya semalam, nama Wan Rosdi telah terpilih dimana beliau merupakan Setiausaha PAS Kawasan Tumpat.

Namun, setelah semakan dibuat, calon yang terpilih ini bukanlah anak tempatan, bukan anak kelahiran Kelantan. Lihat kod negeri kelahirannya, 02 iaitu kod negeri Kedah.

Begitulah malangnya nasib ahlol ahlol tolol PAS yang sentiasa mendoakan perkara tidak baik buat UMNO. Sebaliknya satu demi satu BALA yang mereka tanggung. Sekarang ini pimpinan parti ini sedang berpecah belah angkara krisis MB Selangor, kini di Pengakalan Kubor pula ahlol ahlol tolol PAS dah kena kencing dengan pucuk pimpinan mereka....

Kesian...! HOK A LOHH

3 comments:

Anonymous said...

Anok beranok Presiden PASMA ko?

Anonymous said...

Kata P.Ramlee , itu bohong sunat.
Kata ulamak PADS dosa boleh di runding. Betul ke?

Anonymous said...

Kita mesti utamakan agama, bangsa dan negara. Kita sudah lihat apabila Syaitan DAP berpura pura dan mahu berbaik dgn PAS dan PKR adalah untuk meruntuhkan kekuasaan melayu. KIta sentiasa berharap PAS akan sedar dan memutuskan hubungan syaitan itu. Sekarang PAS hampir sedar dan para ulamak mereka sedang berperang dengan geng Anwaris dalam PAS yang telah memmimpin ahli PAS sehingga ke terowong gelap yang mungkin akan memenangkan syaitan DAP dan menghancurkan kuasa melayu. SEWAJARNYA kita jangan mengeruhkan lagi hubungan parti melayu terbeesar UMNO dan PAS ini. Kita mesti memulakan lembaran baru. Tidak mencerca mereka PAS kalau kita dari UMNO dan tidak pula mencerca UMNO kalau kita dari PAS. Semoga Allah menyelamatka umat ini.