Friday, October 31, 2014

Azeez Rahim Balun Mamak Tongkang Dari PAS Dalam Dewan Rakyat....

Memang Low Class mentaliti Ahli Parlimen PAS apabila berlangsung sidang Dewan Rakyat....

Wakil Rakyat Sepang, Hanipa Maidin hanya tahu melalut dan merapu menggangu sesi perbahasan. Natijahnya, tindakan tersebut mengundang reaksi panas dari Ahli Parlimen Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Rahim. JOM saksikan video klip dibawah ini



8 comments:

Anonymous said...

hadoi mamak tongkang lawan mamak tongkang.. yang tongkang haji tu lsgi pekat mamak nya la woi. satu keluarga cakap keeling lagik .. yenadei ..

Anonymous said...

Wekekeke....

Sebbekk aku bukan wakil rakyat....

Darah aku kalo dah didihh...x bleh nak cool...

Mauu aku lutu pala maidin sepang tu... boddo mcm taikk....kikiki.....

Taniah dato aziz.... kasi lanyakk kaw2 lg...

Anonymous said...

duit rakyat???/,,mamak sepang ada bayar income tax ke,..berapa banyak duit rakyat melalui income tax??..duit Negara datang dari hasil Negara, petroleum, getah, pelaburan, cukai industry dan lain lain cukai berkaitan..mamak sepang kena Tanya balik..berapa ramai rakyat cuba lari cukai...jadi boleh kata duit rakyat ke..menipu cukai adalah.GST dapat elakkan penipuan cukai, pakai lebih, bayar lebih..bayar cukai lebih..orang miskin tak maunya berbelanja lebih..
duit yang mamak sepang dapat tu pun duit rakyat tapi small portion..biggest portion datang dari perancangan kerajaan untuk bawa pelaburan dan cukai datang dari pelaburan ini..so jangan nak argue lah pasal duit rakyat..aku juga bayar cukai kat maximum % tapi tak bising pun sebb tahu cukai gaji dan pendapatan adalah kecil sumbangan kepada Negara..bak cakap orang tua tua lekat celah gigi je..

Anonymous said...

ada betoi ad xbetoi..pemberian duit kpd rakyat di mulakan di p.pinang dan selangor dahulu sblm BRIM..ini mmg pasti..sbb UMNO kini dipenuhi sibacul dan liberal..

masih menanti UMNO yg asal..UMNO kini masih dibuai mimpi basah dan LEMBAB

joyah said...

buku bertemu ruas. mamak sepang dia sapu, keling pun dia sebat. hahaha

aziz terbaik!

Anonymous said...

terbaek YB Azeez!

balun anjing haramjadah pakatan haram tuh!

Anonymous said...

..wow!.. MashaAllah.. Azeez patut maintain kapala botak dia tu.. he's looking very distinguish gentleman..

Anonymous said...

Mamak teh tarik oney!!!