Monday, October 27, 2014

Ceramah Depan 120 Orang Di Maran Anwar Very Confident Mahkamah Akan Bebaskan Dia....

Yeaahhh....! Raja Lelong Putar Alam terus mengayat pengikut pengikutnya yang BAGHAL.....

Road show diteruskan, pentas ceramah disiapkan lagi untuk membolehkan Anwar beli jiwa, beli simpati pengikut pengikutnya! Klentong semakin kuat, dia kata Najib nak sumbatkan dia masuk penjara sebab dia lantang bersuara bela nasib rakyat..., padahal ini kes dia meliwat Saiful, apa kena mengena dengan kerajaan BN...?




7 comments:

mae said...

Dulu org2 luar bandar diarah berarak2 di bandar. Sekarang Anwar pergi sendiri cari orang di kampung2.

hanizam said...

salam admin...

jangan yakin sangat bro...minggu lepas ada 1 blog pro BN tulis, dorang dapat berita masa anuar & the geng kat london, ada call dari malaysia yang mengatakan dia akan menang kes ini...

sampai admin blog tu cakap seperti ada sesuatu yang tak kena dengan kes ni....

akhir sekali admin ni berharap tuhan dapat tunjukkan sape benar sape salah...

mae said...

Dihujung video Anwar tersasul menyebut 'keadilan itu penting dalam parti' dan segera menukar perkataan 'parti' kpd 'negara'. Mungkin beliau sedar disudut hatinya bahawa dalam parti keadilannya tiada pun keadilan.

Anonymous said...

masa bila lah dia ni membela rakyat. rakyat di bawah parlimen permatang pauhpun dah mengeluh kerana nasib diabaikan mp, memandai pulak kata najib nak penjarakan dia kerana dia pejuang yang membela rakyat.

Anonymous said...

Tiada sorakan, tiada hilai ketawa.... penyokong dah sedar ditipu dan ramai dah tak percayakan si putar alam tuh!!!

Anonymous said...

Alhamdulilah..ida dah sedar kata dah tua..mcm tu lah orang beriman kena ingat rumah kata pergi kubur pulak kata mai....kes liwat tiada sangkut dengan najib atau rosmah...sedap menyondol then pandailah jawab dimahkamah..LAWAN TETAP LAWAN...

Anonymous said...

Anwar cakap soal dasar ya dasar...

Anwar!! Dasar Peliwat dan Penzinah tegar!!