Wednesday, October 8, 2014

JAKIM Dan Jamil Khir Wajib Halang Saifuddin Abdullah Raikan Indon Ajaran Sesat Ini Ke Malaysia...!!

Di negara Indonesia nama Dr Ulil Abshar Abdalla sudah rosak kerana beliau dikenal pasti sebagai seorang yang sesat dan pengamal Islam Liberal yang mempersoalkan hukum Allah swt dan beberapa kenyataannya menghina Rasulullah s.a.w.

Pengasas JII (Jaringan Islam Liberal) ini memliki pemikiran yang sesat lagi menyesatkan ummah...!

Pada tanggal 18 Oktober 2014 tokoh si pemikiran sesat ini akan diraikan dinegara kita...!

Paling menyedihkan, majlis ini disokong penuh oleh Dato Saifuddin Abdullah, wakil UMNO yang sentiasa berahi dan sangat cenderung dengan segala macam program "berperisa" Anwar...

Butiran program tersebur ada di SINI

JAKIM dan Penasihat Penasihat Pejabat PM tolonglah jangan duduk diam...! Ini adalah sebenarnya titik permulaan agenda menyesatkan ummah dinegara kita.....

7 comments:

Anonymous said...

Sakit jiwa tgk barisan pemimpin Malaysia skrg!

Anonymous said...

Kalu rakyat malaysia dan orang tua macam kasim ahmad baru jakim berani. Ini kawan bang non, jakim mana mahu tegah asalkan majlis tu memburukkan kerajaan. Dlm jakim ramai ahli pas, pasti mendiamkan diri lebih baik.

Anonymous said...

Minta izin WM untuk iklan

Ada sesiapa yg nak selamatkan tanah rezeb melayu??

Kawasan Puchong, 4 ekar tanah pertanian yg dikelilingi projek perumahan, bersempadan dengan tanah perbadanan cyberjaya..urusan segera dengan pemilik tanah

Tanpa broker....hanya runding terus ..buka harga 1 juta sahaja seekar (boleh runding) walapun orang lain jual 1.3juta ke 1.7 juta seekar..yg pelik macam mana cina boleh beli 2..3 bidang tanah di kawasan yg sama sedangkan tanah tersebut reserve melayu??!!

Sangat menguntungkan untuk projek perumahan atau sebagai pelaburan masa depan ...hantar segera sms ke 013 2704567(anda akan dihubungi segera)..ayuh tolong saya selamatkan tanah melayu !!

Jane Duncan said...

Sudah terlalu ramai kaki bodek dan terlalu ramai bahaluh-bahalul angguk-angguk, ia-ia dalam pentadbiran BN. Bila berhadapan dengan krisis sebegini, sudah tentu mereka tak mampu bertindak cekap. Sebabnya? mereka tiada kecekapan selain angguk-angguk. ia-ia dan terus membodek!!!

Jane Duncan said...

Sudah terlalu ramai kaki bodek dan terlalu ramai bahalul-bahalul angguk-angguk, iya-iya dalam pentadbiran BN. Bila berhadapan dengan krisis sebegini, sudah tentu mereka tak mampu bertindak cekap sebabnya? mereka tiada kecekapan selain angguk-angguk. iya-iya, play safe dan terus membodek!!!

Anonymous said...

aku klik pd link yg MIK bg tu dan rasa menyampah baca sinopsisnya. puaka2 islam liberal ni mesti associate kemodenan dengan barat sebab mereka lalu proses secara asli atau natural katanya manakala islam mundur dan susah terima kemodenan. agaknya mereka ni benak ke apa untuk tak mengetahui brp banyak barat cedok dari tamadun islam dalam pelbagai bidang untuk mulakan renassaince. patutnya barat terima kasih tp sumbangan tamadun islam sengaja disimpan diam2 dan sekarang anak didik mereka yang terdiri dari islam liberal bodoh pecaya bahawa barat maju atas usaha sendiri semata2 dan semua benda yang dicipta hasil fikiran dan keringat mat salleh yang kononnya lagi rajin dari orang islam. inilah buah tangan najib yg tubuhkan GMM dan bawa tokoh2 liberal utk sesatkan umat islam dalam skala besar di Malaysia. apa yg MIK sampaikan ni boleh dikatakan last straw kesabaran aku pada PM najib. ini bukan soal ekonomi, bukan soal bangsa, bukan soal social lg. tp dah smp soal akidah sebuah ngo yg diasaskan kerajaan sendiri menganjurkan forum utk menjahanamkan islam. adakah indon sesat ini tip of the iceberg utk kedatangan lebih ramai islam liberal pada masa akan datang? nauzubillah

jentayu

Anonymous said...

Jakim ni nak kena pantak dengan pahat, baru dia bertindak.