Sunday, October 12, 2014

Krew RTM Buta Huruf..? Tak Kenal Perbezaan Ijazah Dengan Jenazah....




8 comments:

Anonymous said...

RTM memang dah tua ..60 tahun lebih...dah nyanyuk..RTM tak pernah berubah baik dulu kini dan selamanya..Kebanyakan pegawainya adalah terdiri dari spesis manusia pekak bisu...Stesyen stesyen lain yang lebih muda dah pun menggunakan sistem digital..tetapi RTM masih tahap sama...Kenapa jadi macam tu...Menteri makan tidur saja ke.

Anonymous said...

mungkin tak disengajakan..yang terlihat boleh tegur..

Anonymous said...

Kalau banyak sangat buat silap....janganlah di biar orang
yang sama duduk bahagian IT tu.

Kerja main-main...

Anonymous said...

Dah banyak kali berlaku kesilapan,di,RTM, kakitangan macam ni tak guna disimpan akan jadi duri.

mae said...

Seringkali juga pembaca berita tv3 tidak tahu menyebut perkataan yg mengandungi huruf 'ain dgn betul.

Anonymous said...

RTM sepatutnya membuang sj kerja orang2 yg bertanggungjawab di atas kesilapan itu.
Ramai lagi yg menganggur utk diambil berkerja.

Anonymous said...

kalau benar, aku harap siapa yg buat credit/title tu serius la sikit buat kerja jgn ambil mudah saja...

Anonymous said...

kakitgn kjaan bkn snang2 bleh buang,nk pencen umo 60,keja bkn mcm swasta sukati benti keja kompeni lain,kdg2 mgkn tslap mata klu yg bkeja umo dh 50 lbih,tp klu sabotaj mmg gelap la ms dpan.. kna siasat dlu la..