Sunday, October 26, 2014

Najis MUGHALLAZAH Small Issue...? Dengar Ini Komen Sahibul Samahah Al Fazdil Ustaz Anwar Ibrahim

Anwar pun turut beri komen pasal isu hangat orang melayu islam berpesta Najis Mughallazah baru baru ini... Saksikan video klip dibawah ini....



6 comments:

Anonymous said...

OMEGA MANA. ..?

Strategi Perang : Strategi #1 Bahagian 2 said...

Oktoberfest Anwar ada sebut x?

Anonymous said...

yg bagi komen memang dah sesat...yg pegang tu pun bangang...halal haram tak dapat nak beza...

Anonymous said...

Sesat barat sampai penjara sg buluh... Hrp2 sgt dia direhatkan ke situ...

Anonymous said...

Pegang Anjing small issue.
Liwat sampe berlendir jantan2, boypren2, pelacur2 dan isteri2 orang semua small issue.
Videoporn dgn terlondeh kote bengkok terjungkang jungking tetapi masih sakit tulang belakang kronik, semua small issue.
Pada Nuar Jubor yg big issue adalah beliau jadi PM, itu big issue, kepala butohlah Nuar jubor

Anonymous said...

Dajjal laknatullah AlJuburi