Wednesday, October 29, 2014

Nasib Malang Izzah Dengan Ibunya Cap Kipas Di Hari Pertama Kes Anwar Di Mahkamah Putrajaya

Al-Kisahnya, semalam telah pun mengukir sejarah sebagai suatu hari yang malang buat anak sulung Anwar dan isterinya si Cap Kipas Udang....!

Ibarat dah berak nak cebok, air pulak tak ada, tisu pun tak ada.... MELENGAS...!!

Semalam semasa berlangsung sesi pihak peguambela Anwar membuat kenyataan pembelaan, Wan Azizah Cap Kipas Udang terpaksa tunduuuuuuk malu, menahan rasa malu teramat sangat...!

Iya, sudah pasti sebagai isteri dia sangat malu apabila Ketua Team Peguambela Anwar terpaksa meyakinkan Hakim Hakim bahawa insiden liwat Anwar - Saiful memang benar benar berlaku atas dasar Suka Sama Suka....

Baca tulisan Blog Gelagat Anwar
Memang susah nak diterima akal, tetapi kehebatan dan kekuatan Anwar akhirnya ditentukan oleh KY Jelly. Kalau Anwar selamat kali ini, PKR perlu fikirkan kemungkinan untuk jadikan KY Jelly sebagai logo Pakatan Rakyat.

Galeri awam di mahkamah tadi cukup susah nak terima hakikat pernyataan wakil Anwar apabila kerap kali mengatakan – ‘consensual sex’ sememangnya berlaku. Ini yang cukup susah nak diterima.

Jika sodomi paksa tidak berlaku; apa yang jadi? Gopal Sri Ram dalam mempertahankan Anwar banyak kali memberi gambaran bahawa jikapun berlaku, ianya adalah berasaskan suka sama suka.

Ramai yang tak sedar, tetapi Kak Wan tunduk malu bila fakta itu dibacakan. Kak Wan tahu implikasi di sebalik kenyataan Ram.

Ini bermakna, insiden itu memang berlaku. Tidak ada syak. Tetapi soalnya, paksa atau tidak.

Kalau menurut Ram…memang berlaku. Paksa atau tidak itu soal lain.

Tapi kalau penyokong PKR masih merasakan Anwar maksum – kita terima sahajalah.


11 comments:

Anonymous said...

Sekarang ni bukan soal paksa atau rela. Rakyat Malaysia yang melebihi 20 juta orang berbanding segelintir manusia pengamal sex bebas pasti tidak memerlukan seorang KAKI JUBOQ sebagai pemimpin.

Jijik sungguh menjijikan.

Anonymous said...

Yg dungu jer dok mengagung2kan si ketum ni.....ptuihhh

Anonymous said...

Nampaknya isu paksa atau rela cuba ditimbulkan oleh pihak pembela...mereka cuba menimbulkan bahawa tidak ada isu paksaan dalam kes meliwat.
Mereka mungkin melihat keterpaksaan seperti dalam kes2 rogol dimana mangsa diancam, dikasari dsb.
Bagaimanapun, paksaan juga boleh berlaku secara psikologi dan emosi. Bagi pihak Saiful, keterpaksaan disebabkan Al Jub merupakan majikan beliau. Dari segi psikologi, Saiful terpaksa menurut mungkin kerana pada masa itu dia tidak mempunyai pilihan lain. Jika menolak, mungkin dia dibuang kerja. Sbg org yg baru dapat kerja..kehilangan kerja merupakan perkara yang ditakuti. Boleh juga terpaksa disbbkan jika menolak..Al Jub akan retaliate dgn pelbagai intimidasi....So, keterpaksaan bukan sahaja boleh disebabkan oleh ancaman fizikal..tetapi juga ancaman mental.

Anonymous said...

liwat berlaku, suka sama suka itu bukan soal, kalau suka kenapa buat report,..hukuman kerana meliwat bukan suka sama suka, muka tersenyum, ky jelly, muka pucat, nak lari ke turkey..Tanya anwar...betul ke ada kote kmau masik bontot saiful..kalau tidak kenapa saiful buat report..

Anonymous said...

Kesimpulannya, macai2 PKR boleh dibahagi kepada 3 jenis:

1- Puak LGBT
2- Bodoh bertingkat-tingkat
3- Ada kepentingan

Tapi PASMA aku tak dapat nak klasifikasi sebagai manusia jenis apa. Mungkin level anjing kurap kut.

Anonymous said...

Akhirrrrrrrrrr nya...........

Anonymous said...

Waliyazubillahminzalik!!!

Anonymous said...

jika 'consensual sex' berlaku, sepatutnya dalam dubur anwar terdapat air mani saiful sebagaimana air mani anwar terdapat dalam dubur saiful. ini kerana 'consensual sex' adalah kepuasan bersama dan dalam konteks ini sepatutnya kedua-dua mereka menikmati kepuasan. kenapa tiada bukti ditunjukkan oleh pihak pembelaan bahawa saiful juga telah klimeks? dengan tiadanya klimeks dipihak saiful bermakna perlakuan liwat itu adalah secara paksaan di mana hanya anwar yang memancutkan air mani sedangkan saiful adalah mangsa rogol dalam bentuk liwat...

Anonymous said...

Letih nak jawap pada anak ..LEWAT tu apa? kenapa? siapa?..bebudak umur UPSR ni terlebih advance..chek nak simbang bab ni ngan suami pun segan ni pulak nak buat penjelasan pada anak anak..suami chek pun segan sebab melibatkan tokoh negara kalau subjek ni biasa biasa aje laju je penerangan beliau pada anak anak..

Anonymous said...

Aku lebih tertarik kes Nurul Izzah ... dengan wajah sepesona Nurul, lelaki mana yang sanggup tidak menyayangi beliau ??? Apatah lagi setelah melayari bahtera hingga menghasilkan dua anak kapal ...

Anonymous said...

maaf ckp ya... dengan umur aku yang dh hampir memasuki era pencen wajib.. klu diberikan pilihan antara WA dgn NI.. aku lebih berminat pd WA sbb dh lama tak diusik.. laki dia kan kaki J****.....
lagipun WA hampir2 sebaya umur aku cuma WA lebih sikit aje...
AMACAM.....?