Monday, October 13, 2014

Penyakit Dah Berjangkit....! Azmin Masuk Longkang, Kak Wan Pun Nak Glamer Jugak.....

Pandanglah..lihatlah...
TIRU MACAM SAYA

7 comments:

Anonymous said...

....kalau lah dpt jadi MB....berenang dia kat sg kajang....

Anonymous said...

Tok Wan aku cakap...penyapu baru memang sapu bersih!....bila dah lama....?

Anonymous said...

Kerja bodoh. Mana VIP Wakil Rakyat cukuplah buat tinjauan. Sampai masuk longkang tu buat apa. Jangan jadi kaldai. Jadi, macam mana kalau. Org beri gelaran MB longkang!

Anonymous said...

I cume teringat boss I pernah marah I. "I paid you manager salary to manage the company, not to do clerical job" Maksud bos I tu, gaji yang I dapat gaji pengurus. So janganlah buat kerja kerani dapat gaji pengurus.

Anonymous said...

I cume teringat boss I pernah marah I. "I paid you manager salary to manage the company, not to do clerical job" Maksud bos I tu, gaji yang I dapat gaji pengurus. So janganlah buat kerja kerani dapat gaji pengurus.

Anonymous said...

Amat setuju...nak glamer je lebey..

Anonymous said...

Lebih tolol dari bahalol