Thursday, October 23, 2014

Tak Ada Email Rafizi Nak Jatuhkan Azmin, Anwar Kata Itu Semua Kerja UMNO

Cukup GAMPANG cara Anwar menjawap soalan media....! Memang GAMPANG...!!

Minggu lepas tersebar luas email yang dikatakan dikirim dari Rafizi yang mencadangkan agar Anwar boleh control Azmin yang dilantik sebagai MB baru, perlantikan tidak mengikut perangcangan Kajang Move yang mahu mengajingkan Wan Azizah sebagai MB menggantikan Khalid Gagap.

Apabila ditanya oleh pihak media, gampang sungguh jawapan Anwar, "itu semua kerja UMNO...". JOM saksikan video klip dibawah ini.....




14 comments:

Anonymous said...

Xpe...xpe...si gampang ni kejap je lg masuk kandang. Ada sikit je masa lg utk dia terus bergampangan sesuka hati...

Anonymous said...

mulut celaka ni selalu menyalak menyalah kan orang lain. siapa dia,.masuk lah kamu cepat ke dalam mulut penjara..aman Malaysia..siapa anwar..celaka

Anonymous said...

ini lah dia bapak segala penipu! apa yg keluar dr mulut laknat ni adalah dusta!

Anonymous said...

Spenda tu spenda saya tapi taik kat dalam tu bukan taik saya. UMNO yang berak dalam spenda saya.

abd razak kassim said...

sampai bila kau nak salahkan orang lain seperti umno lah,BN lah
tak habis2 salahkan orang lain ,diri sendiri tak mau dipersalahkan?
tahukah anwar!!!? setiap kali kita tunding jari ke orang lain hanya satu jari saja hala ke oranglain lagi 3 jari menuding diri sendiri

Anonymous said...

kepala bapak ko la anwar, butuh pak hang la..semua umno apa pun umno..haramjadah betui..

Anonymous said...

Dia yglantik rafizi bila ada hal salahkan umno..bodoh nuar

Anonymous said...

Konklusi kata-kata anwar:
1. Apa yang dia cakap semua 100% bohong dan fitnah
2. Segala maklumat yang dia sangkal sebenar nya adalah 100% benar

Anonymous said...

Ni mamang penipu besar dan kaki putar alam. Dah besar kepala sekarang.

Anonymous said...

Peliwat tua yang bermimpi nak jadi PM tapi perangai jahat habis.

Anonymous said...

Dari TPM direntap turun dan serentak dengan itu dipecat dari UMNO.Memang kempunan pun nak jadi PM. Apa bolrh buat dah nasib badan.

Anonymous said...

Jawapan tahap jamban...
biasa la utk org yg suka main jamban...

Anonymous said...

Cakap pon tergagap gagap...
biasa la tgh cari idea auta...
nasib baik tak keluar 50 januari...
kahkahkah..

Anonymous said...

Air mani sedalam 4 cm dalam dubur tu air mani dia, tapi UMNO yang letak kat situ!

Hati kalau dah gelap, otak dah lembab, tuh yang cakap asyik silap!