Monday, October 20, 2014

Terbukti Dyana Sofea Ikon Anak Muda Pakatan Bikin Rumahtangga Zairil Hancur...? JOM Tengok Foto2 Pimpinan Pakatan Berskandal

DAP yang menunggang seorang awek melayu bernama Dyana Sofea telah dianggap berjaya menjadikan beliau sebagai Ikon Anak Muda Penjilat Tegar Pakatan Pembangkang....

Sejak semalam tersebar luas di media sosial gambar aksi aksi manja berkasih mesra Dyana dengan Ahli Parlimen Bukit Bendera, Zairil Khir Johari. Oleh itu, diharap para isteri isteri disana, khususnya penganut fahaman DAP, PKR dan PAS perlulah berhati-hati dengan Dyana Sofea....!!

Nama Dyana Sofea telah MELETOPS apabila berlaku PRK Parlimen Teluk Intan pada bulan Mei 2014. Namanya fofular ketika itu setanding dengan nama Rozita Che Wan, Lisa Surihani, Maya Karin kerana awek melayu yang sanggup menjadi tukang berak Kit Siang ini dilihat menganuti fahaman new politics....

BUAT PIMPINAN JUAK JUAK MURAHAN PAKATAN PEMBANGKANG MEREKA BERFAHAMAN "POLITK DAN MASALAH MORAL TAK BOLEH DIPISAHKAN".

JOM KITA SAKSIKAN TRACK RECORD PIMPINAN PAKATAN PEMBANGKANG YANG SENTIASA TERPALIT DENGAN MASALAH MORAL

6 comments:

Anonymous said...

jadi org politik ni sentiasa ada musuh so berhati2 lah dalam bertindak jgn mengikut hawa nafsu.setiap pergerakan diperhatikan...jika tersilap langkah kantoi.. toksah la nak nafikan itu n ini itu lebih memalukan. dibarat jika terbukti gambar itu adalah benar mrk akan letak jwtn.. berbeza dgn org awam tiada siapa peduli..

Anonymous said...

Dalam PKR, kaki bontot boleh semua boleh jadi Imam, bilal, siak. Tak hairan lah Azmin jadi Imam. Yang kesian makmum terikut-ikut sedangkan Imam Masjida bertauliah di ketepikan

HambaAllah said...

Dlm PR raja maksiat pun boleh jadi imam. Itu salah satu skill utk tundukkan org Melayu yg bodoh jahil.. Agama bukan brg dagangan.. tanpa lihat seluruh sifat seorang itu.

Dari awal lagi aku sangsi jiwa betina Dyana Sofea ni jika tulen Islam dan Melayu nya takkan dia 'serah diri' utk DAP melainkan suatu sebab kotor lain. Jika dia benci dgn UMNO BN sekalipun rasanya jika ada ketulenan Agama dia takkan jual diri untuk DAP dan perosak2 Agama ini.

Tp slrg jelas.. wajah jelas.. xde mirip superimpose, Tuhan Maha Berkuasa.. ini dia 'icon' munafik tajaan DAPig.

Riak muka dan sikap dr awal aku dh agak mesti ada sesuatu yg DAP punyai untuk kudakan betina ini. Ya betina ini somebody yg special dlm DAP sbb gaya alamnya sama dgn Elly Wong, dan betina2 Cina kafir lain.

Boleh check lah sekor dua lagi betina yag pakai purdah tajaan DAP itu juga.. aku yakin mesti betina se spesis mcm Dyana juga. Cuma appearance di kosmetik elok sbg icon Isle ala PASngok.

DAP belajar tipu helah dr PAS utk tipu org Islam iaitu guna imej Isle.. wpun pelacor sbrnya.

So mintak media bongkar pulak siapa dia betina berpurdah terkini tajaan DAP tu.. entah2 cina kafir mana yg pura2 berlakong pakai tudung..

dunia mengejar wang dan kuasa tidka musthail penipu2 akan terus berlakon dgn mcm2 wajah.

Syabas media alternatif!!

HambaAllah said...

Dlm PR raja maksiat pun boleh jadi imam. Itu salah satu skill utk tundukkan org Melayu yg bodoh jahil.. Agama bukan brg dagangan.. tanpa lihat seluruh sifat seorang itu.

Dari awal lagi aku sangsi jiwa betina Dyana Sofea ni jika tulen Islam dan Melayu nya takkan dia 'serah diri' utk DAP melainkan suatu sebab kotor lain. Jika dia benci dgn UMNO BN sekalipun rasanya jika ada ketulenan Agama dia takkan jual diri untuk DAP dan perosak2 Agama ini.

Tp slrg jelas.. wajah jelas.. xde mirip superimpose, Tuhan Maha Berkuasa.. ini dia 'icon' munafik tajaan DAPig.

Riak muka dan sikap dr awal aku dh agak mesti ada sesuatu yg DAP punyai untuk kudakan betina ini. Ya betina ini somebody yg special dlm DAP sbb gaya alamnya sama dgn Elly Wong, dan betina2 Cina kafir lain.

Boleh check lah sekor dua lagi betina yag pakai purdah tajaan DAP itu juga.. aku yakin mesti betina se spesis mcm Dyana juga. Cuma appearance di kosmetik elok sbg icon Isle ala PASngok.

DAP belajar tipu helah dr PAS utk tipu org Islam iaitu guna imej Isle.. wpun pelacor sbrnya.

So mintak media bongkar pulak siapa dia betina berpurdah terkini tajaan DAP tu.. entah2 cina kafir mana yg pura2 berlakong pakai tudung..

dunia mengejar wang dan kuasa tidka musthail penipu2 akan terus berlakon dgn mcm2 wajah.

Syabas media alternatif!!

Anonymous said...

salam

Tunggulah wahai puak pemfitnah, zaman daripada ampunya badan, saman sampai bangkrap barulah kamu nak insaf.

Anonymous said...

Andai betul sekali pun tetap boleh saman.........suka sama suka apa ada hal!

Rakyat boleh hakim kan DAPigs ke PKRosak ke PASialan ke, amacam?

You game? Naahhh!

PR are bunch of mother of all hypocrites!