Tuesday, October 28, 2014

Updates Dari Putrajaya - Wajah Wajah 120 Pencacai Dibayar RM30 Seorang Untuk Buat Kecoh Depan Mahkamah...


3 comments:

Anonymous said...

Orang2 bijakpandai sudah lamaaaaaa tinggalkan Anwar...yang tinggal kini hanya............!

Anonymous said...

manusia rakyat Malaysia yang bangang, tak tahu ke hakim bukan bawah kerajaan pemerintah, hakim bawah badan kehakiman yang boss dia agong...mana ada kaitan kehakiman dengan kerajaan..sebab tu masa sekolah nak memberontak tak mau tahu system pentadbiran Negara..bangang punya orang PR..pemimpin bodoh. lawyer bodoh, pengikut lagi bodoh, cina jual sayur kat pasar pun cerdik cari duit dari pergi berdemo,..itu lah tanda melayu bodoh boleh di peralatkan..yang pompuan geng mat lampir tu apa kamu buat..balik duduk dengan anak, layan anak pun bagus..kalau tak juga pergi mengankang dengan boyfriend lagi baik..dapat juga enaknya...memalukan..ada pesta anjing tak..ramai orang pompuan bertudung boleh cium anjing..perosak aqidah dari kumpulan anwar pun kamu tak Nampak..semoga di laknati allah kumpulan kumpulan ini..

SpekMan said...

Rakyat dah pilih Wan Azizah di Kajang, tapi apa dia buat? mana janji2 manisnya dulu.