Friday, November 7, 2014

Bekerja Dengan Ikhlas Untuk Parti... Kalau TAK Nak Dilabelkan LEMBAB, Contohi Azeez Rahim

Hampir seminggu berlalu... namun kisah UMNO Selangor LEMBAB masih lagi ke udara dan berkumandang menjadi bahan topik sembang dikalangan pimpinan UMNO.

Blog MIK mahu selitkan dibawah ini, bukti menerusi data UMNO yang menyaksikan kejayaan dan kerja kuat Datuk Sri Azeez Rahim di Bahagian Baling, Kedah. Negeri Kedah yang dahulunya ditawan oleh Pakatan kini kembali dirampas oleh UMN-BN.

Sungguhpun Kedah adalah negeri dibawah pemerintahan kerajaan UMNO-BN, selaku Ketua Bahagian yang kuat bekerja, Azeez lead the talk! Saksikan dibawah ini prestasi Azeez berbanding dengan Noh Omar di Selangor, Bahagian Tanjung Karang yang hanya mampu mencapai 25% daripada keupayaan Azeez.2 comments:

CEO Siber said...

...


(( Loceng Amaran!! ))- Selepas Penjarakan Anwar. UMNO Bersiap Sedia Untuk PENJARAKAN Azmin Dan Wan Azizah Pula!!!

Dakwaan BerNiat Jahat - Dakwa, Saman, Tangguh 90x. Peguam BODOH!!!

Sumber Berita


>> Klik Di Sini <<MAKIN PARAH - UTUSAN MALAYSIA Kata Pemuda UMNO 'TERLAJAK BODOH'

MAKIN PARAH - UTUSAN MALAYSIA Kata Pemuda UMNO 'TERLAJAK BODOH'Perjuangan Puteri UMNO BUSUK HINGGA KE USUS - DR.M

Perjuangan Puteri UMNO BUSUK HINGGA KE USUS - DR.M

Anonymous said...

Untuk ahli UMNO Selangor semua, kerja lah kuat sikit dan jugak kerja dengan CERDIK sikit. Ko orang ni, dalam P'Gay'R dok berentap ko orang tak ambik kesempatan. Kan BAHLOL nama nya tu...DSNO dan koncu2 sekelian jangan lah dok tengok kawasan sendiri saja. Kalau menang sorak, kampong tergadai kan BAHLOL jugak nama nya....