Monday, December 8, 2014

Alvin Tak Heran Keputusan Zahid KDN Batalkan Pasport Antarabangsanya... Alvin TAK Takut...!

Tak heran..., tak takut...., tak kecut...., tak kisah pun....!

Apabila Menteri KDN Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi buat kenyataan akan bertindak membatalkan pasport antarabangsa Alvin Tan, ianya sedikit pun tak mengundang rasa takut oleh anak muda, yang kini mendepani beberapa tuduhan termasuk paling panas, menghina umat islam dengan memuat naik dilaman sosial iklan Berbuka Puasa Makan Babi [Bah Kut Teh].

Alvin kini berada diluar negara setelah pihak Mahkamah bersetuju untuk tidak menahan pasport antarabangsa miliknya......

Setelah kenyataan Zahid tersiar, Alvin pun segera memberikan respon di laman facebooknya, dia mencabar Menteri KDN untuk teruskan tindakan terhadapnya!  Kata Alvin di laman facebooknya, "Do It!"


7 comments:

Anonymous said...

cukup lah cakap dan bagi publisiti kepada si celaka ni

Anonymous said...

Done!!!!
To Alvin....just stay wherever u are now and leave Msia alone yaa....we dont want u.

Goodbye.....and good riddance.

:)

Anonymous said...

Patutnya batalkan status warganegara

Anonymous said...

Tak pa militan IS ada di US boleh ajar budak cina gila seks ni.

Joe rizal said...

Lets do for the others particularly those who question the Malay rights, the Rulers and Islam. Do not talk only but take action regardless of their position including VIPs and politicians. High time the Govt do the talk and do the walk.

Anonymous said...

Masa orang itu ada kat Malaysia, dengan segala tindak tanduknya, fasal apa tak ambil tindakan? Kenapa bila burung yang ada dalam tangan dah terlepas baru nak sibuk, rasalah bau tahinya.

Anonymous said...

Kalau semua kita jst stop talking or responding him.... then only he will be dead and gone.

As now he is a ZERO country man! Why bother about him anymore???