Monday, December 8, 2014

Dalam Gereja Anwar Lelong Klentong Dia Rajin Baca BIBLE....!

Hebat sungguh makhluk bernama Anwar..... Kalau dia pegang sebiji epal didepan penjilat-penjilat tegarnya, lalu dia berkata dengan laungan kuat "Ini buah oren, ini bukan buah epal...". Kesemua penjilat-penjilat tegarnya pasti akan percaya....!

Semalam didalam geraja Katolik Church of The Holy Family Kajang, Anwar jadi Raja Lelong jual klentong membuatkan hadirin dalam dewan melopong..... HEBAT sungguh Anwar lelong klentong


7 comments:

mae said...

1. baca bible bab mana tu ... bab sex dan lbgt.
2. only truth can set you free. Tuhan nak letak mana ?

Anonymous said...

Betul la tu gamaknya...la tu dia perjuang samarata, kebebasan agama, murtad dibela, lgbt sekeliling teman setia, yahudi penyokong setia Israel teman sejati, jd tak nampak ayat al quran gamaknya

Tu epal....jika nuor kata cinadoll tu ari ari menderma, dah pasti PENGIKUT PAKATAN PERCAYA, saya pun percaya derma lendir

Anonymous said...

Komen aku....syukur biawak nie telah dijaga oleh macai2 pakatan...
Klu dlm umno/bn...buat malu jer simpan pecinta lobang taik nie..

Anonymous said...

Nuar ni masih beragama Islam tak?

Anonymous said...

Allah maha mengetahui cepat-cepat Allah nyahkan KETUM dari UMNO, aLHAMDULILLAH..ALLAHUAKBAR X3

Anonymous said...

Manusia jenis ni sanggup jual apa saja untuk kepentingan diri sendiri. Jual bangsa, negara dan agama. Apa nak diherankan.

Anonymous said...

Asal kan dapat lubang taik dia akan baca apa saja.........