Friday, December 26, 2014

Pengkritik Di Facebook Dan Whatsapp Semua Terkedu...!! Najib Pulang Segera Terus Ke Kota Baru

YAB Datuk Sri Najib yang sedang bercuti di luar negara telah buat keputusan pulang hari ini.Difahamkan beliau akan terus ke Kelantan tinjau situasi banjir.

Sent from my BlackBerry Z30 smartphone.

5 comments:

Anonymous said...

Yg terkedu tu bukan pengkritik tapi yg terkedu tu pakatan pembangkang ....mereka yg membebel tetapi tidak beri sokong arau sebarang bantuan ...utk membantu mangsa hanya berckp tak habis.....jadi kepulangan pm merosakka rancangan mrk....bagi masyarakat malaysia kepulangan ini dinanti kerana koordinasi bantuan semasa banjir lebih mantap dan tersusun bukan spt sblm ni ada byk kelemahan kerana ramai mangsa terperangkap...belum diselamatkan sepenuhnya..bantuan makanan belum dapat disalurkan ke pusat pemindahan sepenuhnya kerana keadaan x mengizinkan dan dgn harapan selepas lebih byk info dan perkembangan dimaklumkan kepada media supaya tidak wujud khabar angin dan fitnah.....

Anonymous said...

syukur..harap info yang sahih..

Anonymous said...

Saya ingin mengajak rakyat appreciate yang PM Najib guna masa cuti di Hawaii USA untuk merapatkan lagi hubungan diplomatic dan setiakawan dengan President America secara santai secara bermain golf. Sebelum nie belum dengan kita dengan President Amerika bermain golf dengan mana-mana pemimpin Negara lain. Saya percaya semasa bermain golf banyak perkara yang dapat di bawa berbincang....mungkin isu2 dunia; hanya mereka jer yang tahu.
Ini kira-kira "high level working". So jangan lah nak buat isu. Lagi pun dalam pentadbiran kan ramai pegawai2 tinggi kerajaan dan juga pemimpin2 BN. Mereka lah mengalas tugas membantu mangsa banjir. Tak kan semua nya nak suruh PM buat? Itu macam kalu tak payah lah ada menteri2 dan jabatan2 - gaji buta. Yang pembangkang kenapa tak sibuk tanya mana pemimpin mereka dan bantuan apa yang mereka sediakan?

Anonymous said...

Nurul izah tgh berkira kira nk timbul isu kenapa kapal selam tak diguna hantar bantuan ke kelantan

Anonymous said...

Kerja pon kerja la.. negara dilanda musibah sekarang.. itu lebih penting utk tgk keadaan rakyat.. PM australia pon cancel nk g timur tgh sbb ngara dia bnjir.. time nk lancar ops sikap, smua polis n jpj d bekukan cuti.. knp time negara ditimpa bencana PM xbalik je on the spot.. obama ke yg angkat najib jd PM.. rakyat yg angkat die.. kene igt skit tu.. TPM plak bleh bg statement bg la pluang die berehat.. boleh je nak rehat pon tp tgk kdaan la.. kktgn kjaan yg laen dibekukan cuti sbb perlu tlg mgsa bnjir,.. knp die sbg org plg pntg dlm negara xbtlkan cuti.. len kali la rehat.. ermmm