Friday, January 2, 2015

Malaysiakini Buat Buat Tak Faham... Ismail Sabri Tak Ada Masa Main Politik, Hanya Mahu Selamatkan Mangsa Banjir!

Malaysiakini Portal yang kuat menjilat dan mendokong Pakatan Pembangkang ketandusan modal untuk menyerang pimpinan UMNO dan manupulasi isu politik dengan bencana banjir....!

Tatkala jentera kerajaan BN yang dibantu oleh pelbagai NGO membanting tulang bertungkus lumus membuat kerja amal membantu mangsa mangsa banjir di pantai timur, portal tersebut lebih ghairah untuk membuat fitnah dan adu dumba.....

Mereka lebih berahi mempersoalkan kampit beras yang ada 'sticker' wajah YAB Perdana Menteri Datu Sri Najib dengan Menteri Pertanian Datuk Sri Ismail Sabri.

Iya, sangat jelas!

Ismail Sabri sebagai Menteri Pertanian lebih fokus untuk bantu rakyat, bantu mereka dalam kesusahan yang ditimpa bencana. Pimpinan UMNO tak ada masa untuk bermain politik..., Rakyat Didahulukan!

Pada pandangan peribadi Blogger MIK, apa salahnya jika barang keperluan yang diberikan sebagai bantuan seperti kampit beras ada "sticker" wajah pimpinan UMNO?

Mengikut laporan yang diterima, ada kalangan wakil wakil parti Pakatan Pembangkang yang tebal kulit muka tak tahu malu akan mendakwa barang barang keperluan bantuan adalah sumbangan mereka..... Mereka mengambil kesempatan keatas orang lain!

1 comment:

Kherul Malik said...

Malaysia Kini tak payah dok dengki.hantar bantuan banyak-banyak Dan Jgn LUPA tampal sticker malaysia Kini banyak- banyak saya rasa tak ada orang nak marah pun, kerana yang PENTING adalah Bantuan Dan bukannya sticker