Friday, February 27, 2015

Hampir Setahun Karpal Singh Mati... Pemuda PAS Betul Betul Menghormati Amaran OVER MY DEAD BODY Jika Mahukan Hudud

Dalam rempah ratus adunan masakan politik tanahair, nama Karpal Singh memang fofular...!

Pejuang parti chauvanist DAP ini memang tegar dengan kedegilan untuk bersetuju dengan PAS bila sebut bab Hudud, tidak ada sekelumit pun ruang dilubuk sanubari Karpal. Sudah pasti kita ingat dengan AMARAN daripada Tiger of DAP ini kepada penganut penganut fahaman PAS "OVER MY DEAD BODY" ataupun terjemahannya, Langkah Mayat Ku Dulu jika PAS mahukan negara Islam dan menobatkan Hudud!

Hampir setahun sudah mayat Karpal Singh disemadikan.... Dalam istilah bahasa Inggeris ianya berbunyi Rest In Peace [RIP]. Iya! Memang Karpal benar benar Rest In Peace apabila semalam Ketua Pemuda PAS, Suhaizan Kayat masih menjulang amaran bekas Pengerusi DAP itu.

Menerusi laman sosial Ketua Pemuda PAS tanpa segan silu memuat naik foto pimpinan Pemuda PAS Pusat yang diketuai oleh dirinya sendiri telah "menyembah" anak Karpal iaitu Gobind Singh Deo sebelum parti yang menunggang agama islam itu membentangkan Enakmen Kanun Jenayah Syariah Kelantan (II) pada 18 Mac 2005.


Memang sah roh Karpal Singh benar benar Rest In Peace menyaksikan apa yang telah dilakukan oleh Ketua Pemuda PAS itu!

Sejak bila PAS perlu mendapat restu pimpinan DAP jika mereka mahu laksanakan Enakmen Hudud dalam pemerintahan dan pentadbiran kerajaan PAS di Kelantan...?

Apakah ini membawa maksud pimpinan DAP punyai kuasa lebih mulia daripada Majlis Syura' PAS sebuah parti yang kununnya islam....?

Dear Karpal, you really rest in peace..., very very peacefully Bro!!

4 comments:

Anonymous said...

pemuda pas bangang bagi muka kt musuh islam malaysia no 1. sigh ni puak yang paling menoriti ..macam mana nak jadi pejuang ni bro...jangan jadi munafik.....pemuda pas nampak bangang

Anonymous said...

Tak payah susah jumpa dengan "KETURUNAN KAPAL KARAM SINK",Korang pergi kat kubur bai tu dan langkah je.. (itupun kalau ada kuburlah). Apa DAP lebih besar dari TU.....ke. DAP itu bukannya Tu...sebaliknya adalah "HANTU" Itulah akibatnhya Tahaluf yg diamalkan oleh PAS. Barang siapa (dikalangan umat Islam) "memohon bantuan selain dari Allah bererti melakukan SYIRIK.Ingat!!!!

Anonymous said...

Aku tengok dengan sedih malaun-malaun ni semua pi jumpa anak karpal singh meminta belas kasihan hukum hudud.apa sudah jadi.

Anonymous said...

Biasa le.dia mintak nyawa.suruh tentang hudud kerana tk mampu nk laksana kan.dap perlu kn pas dan pas perlu kn dap.supaya alasa. utk buat uturn.
# pas party uturn.