Sunday, February 15, 2015

Penyokong Dibodohkan Disuruh Berembun Malam Malam Luar Penjara Nyala Lilin Untuk Anwar... Lihatlah Famili Anwar Pula Makan Di Coffee House Hotel 5 Bintang

Kesian...! Penyokong penyokong juak juak murahan penjilat tegar Anwar dicucuk hidung mereka, disuruh berkumpul dan berembun malam malam depan Penjara Sungai Buloh utnuk menyatakan Solidariti Anwar!

Lihatlah rakaman foto diatas pula...., Wan Azizah bersama pimpinan Pakatan Pembangkang mentekedarah menu menu enak di Coffee House Hotel bertaraf 5 Bintang di Lembah Klang. Cukup selesa dengan aircond dan tida gangguan nyamuk dan agas agas!


10 comments:

Anonymous said...

Beriya-iya benar lesbian yang duduk sebelah jijjah tu. Mana2 gambar ada jijjah, di situ ada lesbian dap racist tu.
Keluarga nwar ni dah jadi anjing dap ke? Semua tindak tanduk di awasi dan di orchestrated oleh dap.

Apa nak cakap pada media? Apa nak dipolitikkan hari ini? Mana tempat hendak di lawat? Hari apa dan di mana nak berdemonstrasi? SEMUANYA DITENTUKAN OLEH EMPUNYA "CHECK-BOOK" IAITU DAP.

Takde duit dap dan yahudi, maka lingkuplah keluarga nwar dan anjing2 mereka!

Bayangkan, keluarga yang inginkan menguasai kerajaan Malaysia TETAPI hidup di bawah telunjuk cina2 racist dap!!!

BAHAYA TU!!

Anonymous said...

Muka2 spesis2 yg tak tahu malu, menyokong dan bersetongkol meneggakan kote bengkok si peliwat jijik lagi terkutok, Bapak LBGT dan penjilat Yahudi Zionist. Tak sedor diri itu dperbodoh bodohkan dan dpermainmainkan oleh Hero Tamil Autaw Keling dan Keluarga 69, Keluarga Tunggang Tonggeng. bahalul2 punya akak2 dan abng2, kecik2 tak nak mampoi dah tuak menyusahkan diri, keluarga dan bangsa. Sanggup jadi pencacai najis peliwat jijik lagi terkutok yg Nabi tidak akan mengaku umat.

Anonymous said...

yang orang melayu pon dok terhegeh2 nyala lilin ..fuck up weii

Anonymous said...

Kenapa la tiada manusia melayu/islam yang berani mengambil tindakan ke atas setan setan ni...terutama setan betina yang bertudung. Tiadakah sesiapa yang berani menghalau semua LEMBU LEMBU BODOH ini. Disini ingin aku berikan satu cadang untuk menghalau LEMBU LEMBU ni. Caranya kita cari belalang yang diberi burung makan, kemudian kita masukankan dalam bekas yang berisi taik..goncang betul betul kemudian lepaskan dikawasan LEMBU LEMBU itu berkumpul untuk memasang lilin tu. Belalang amat sensitif dengan cahaya. Kalau tak percaya bolih cuba.. Konpom LEMBU LEMBU tu akan lari bila dihinggapi oleh belalang yang terpalit taik tadi.

Anonymous said...

Melayu yang tidak ada akai, dan terlalu taksub dan tidak boleh terima kenyataan undang2. Manusia apa lah kamu ini.

Anonymous said...

hanya di Malaysia wanita purdah labuh menyokong PELIWAT
HANYA DI MALAYSIA !!

Anonymous said...

Se-tahu aku kerja menunggu dengan memasang lilin adalah untuk orang yang dah mati. Bagus jugak buat awal-awal ritual hormat.

Anonymous said...

awat lah hangpa ni....
berhentilah buat kerja bodoh n bangang serta bahalol....

Anonymous said...

melayu2 Islam yg meniru ugama kapir kristian& buddha. takde ke alim ulamak nak bagi fatwa?semua diam seribu bahasa walau pun kemungkaran di depan mata.....

Anonymous said...

Takguna fatwa- sbb apa melayu suka sbb mereka di sanjung dan d hurmati olih2 cina dan india yg mmasuk geng mereka
tu lah sbbnya
tapi dah dapt perintah
THEN ONLY BREAK AND RULE IMPLIMANTED Melayu2 ni jadi kucing kurap
Aku faham sngat adat cara cina
hoi udahlah busuk2 pun umno melayu