Monday, February 23, 2015

Sekor BAGHAL Kencing Ramai Wartawan Pagi Tadi Di Pejabat PAS Pusat.....?

Inilah padahnya apabila manusia yang memiliki otak haiwan seperti BAGHAL mahu bercakap.....!

Mengikut terjemahan maksud perkataan BAGHAL adalah sejenis haiwan kacukan lembu betina dengan keldai....  Namun begitu dalam pertuturan biasa melayu perkataan BAGHAL merujuk kepada tahap pemikiran yang lebih rendah kasta daripada BODOH tetapi atas sedikit daripada BAHALOL!

Kesian sungguh ahlol ahlol tolol PAS yang mengangkat spesis BAGHAL ini menjadi Ketua Penerangan parti mereka. Jawatan yang sepatutnya digalas oleh seorang yang berfikiran cerdik tetapi pagi tadi kebodohnnya semakin terserlah setelah secara terang-terangan kantoi menipu!

Bertempat di Pejabat PAS Pusat Kuala Lumpur pagi tadi, berpusu-pusu wartawan tempatan memenuhi ruang tempat untuk diadakan Sidang Tele-Conferencing oleh sekor BAGHAL dari parti PAS....

Kunuuuuunnya sekor BAGHAL ini akan membuat Live Tele Conferencing dengan Sirul Azhar yang kini berada di Australia. Dimulakan dengan lakonan selamba BAGHAL mendakwa sudah pun sms Sirul tetapi kunuuuuuuuunnya cuba untuk telefon tetapi berlaku kesesakan talian [Line Jammed].

Padahal diwaktu yang sama, tanpa pengetahuan si BAGHAL ini, ada seorang wartawan berjaya menalipon abangnya yang juga sedang berada di Australia....

 Setelah sejam masa berlalu, si BAGHAL ini masih gagal untuk hubungi Sirul Azhar dan natijahnya semua wartawan yang hadir dah kena tipu!

Demikianlah kisah sekor BAGHAL yang mahu menipu wartawan kunuuuuunnya dia boleh mendapatkan Sirul Azhar untuk bercakap secara Live Tele Conferencing mendedahkan Najib terlibat dengan pembunuhan Altantuya....

5 comments:

Anonymous said...

Bakal PM tu weh...Kah100x sambil berguling2.

Anonymous said...

Betul ke si baghal ada kelulusan SRP atau itu pun satu penipuan jugak??

Anonymous said...

Mungkin Malaysia dah hantar diplomatic protest note. Mungkin Sirul di minta tidak meneruskan niatnya.

Anonymous said...

Malu aku nk mengaku mamat ni pemimpin aku.
jangan berbohong walau pun manis(dpat tajaan aljuburi)
berkata lah benar walau pun pahit.insyaallah mendapat keredhoan allah.

Anonymous said...

Org pokok sena blh terjun lubang taik semua...ni wskil hampa??? Mental cacat....