Wednesday, March 4, 2015

Benarkah Akan Meletop Rahsia Punca Sebenar Kenapa Nurul Izzah Bercerai...??

MeleTOP!

Bagi penggemar segmen hiburan tempatan yang menonton siaran Astro, sudah pasti setiap Selasa jam 9.30 malam di saluran 104 Astro Ria dan saluran 135 Astro Maya HD akan menyaksikan kisah kisah MeleTOP dunia artis artis tanahair....

Dalam kancah politik tanahair ada juga dikalangan mereka yang dianggap sebagai media's attention selalu mendapat tempat dalam ruangan ruangan pemberitaan tak kiralah samada media cetak, media elektronik dan media laman sosial. Boleh juga dianggap kategori MeleTOP!

Nama Nurul Izzah bukanlah asing dipersada media.... Sejak tahun 1998 sewaktu ayahnya dipenjarakan nama Nurul Izzah ketika itu berusia 18 tahun sudah mula mengikat minat pihak media. Keterampilannya dengan berbekal nama Binti Anwar Ibrahim dilihat akan membawa aura seorang Puteri Reformasi. Mujurlah pada waktu itu Tun Dr Mahathir selaku Perdana Menteri 'lebih pantas' menubuhkan Puteri UMNO untuk over shadow kelibat anak Anwar daripada menarik golongan muda menyokong Keadilan.

Namun begitu,populariti Nurul Izzah memuncak setelah menjadi salah seorang Giant Killer sewaktu PRU 13 tahun 2008. Tatkala negara kita menyaksikan Tsunami PRU 2008, anak sulung Anwar ini turut sama menjadi penyumbang kepada kejayaan Pakatan Pembangkang yang berjaya mengumpulkan seramai 91 Ahli Parlimen. Izzah menang di Parlimen Lembah Pantai menewaskan Datuk Seri Shahrizat Jalil.

Demikianlah serba ringkas mengenai zaman silam Nurul Izzah. Terkini, ibu kepada dua orang anak ini kembali membujang setelah rumahtangga yang dibina sejak tahun 2003 roboh dengan lafaz talak yang telah dijatuhkan oleh suaminya Raja Ahmad Shahrir pada awal tahun ini....

Sejak malam tadi sudah mula tersebar bisik bisik, soksek soksek kununnya dalam tempoh terdekat ini akan ada BOM nak MeleTOP!

Kununnya akan dibongkarkan kisah sebenar punca perceraian Nurul Izzah dengan bekas suaminya!

Sejauh mana kisah ini akan menjadi kenyataan sama samalah kita tunggu dan lihat. Sementara itu jika kita baca daripada apa yang tertulis dalam perbualan Whatsapp group salah satu team PKR sepertimana pada imej screen capture dibawah ini, anda pasti tidak sabar ingin tahu punca pasangan itu bercerai....

6 comments:

Anonymous said...

..jeng jeng jeng!..

Anonymous said...

Tak terkejut pun....dah pernah dengar cerita ni. Lepas menantu Juburi, kang ada yang lain2 tampil buat laporan.

GAP said...

Aku tau laa Anuar tu kaki main bontot tapi tak kan laa menantu dia pun nak tibai . Melampau laa tuu . Tak baik tuduh tanpa bukti .

Anonymous said...

hehe... menantu nuar pun ada pakat konspirasi ke?? Mesti jumpa najib nak mintak biasiswa belajar kat London...

Tak pun, mesti ada bergambar dengan pegawai khas najib...

Kalau tak kena bidikan aku tu, aku yakin sipi-sipi mesti menantu nuar pernah kerja dengan rosmah mansur.

Kalau tak kena juga la aku punye teori, aku percaya 100% budak lembik tu pernah ngeteh dengan najib skurang-kurangnya kat kedai mamak.

Inikan semua KONSPIRASI.... tapi mau jawab pakcik nuar pakai skrip dalam kandang tertuduh je. Bangkai pr sure percaya kata-kata pakcik tu....

Anonymous said...

Wah terkezooot you. Norul Norul tak ku sangka chempedak menjadi durian. Bau harum yg cuba kaw tonjulkan dkhayalak ramai sebenarnya busok menvavi. Norul Norul sunggu memalukan. Tapi tak mengheran bapok borik, Mak Drama Queen, Anak rintek. Bapok kencing berlari, Mak Berak mencret, Anak berak senggelet. Itulah keluarga 69, keluarga Tunggang Tonggeng Nuar jubori

Anonymous said...

Monogami.. monogami...