Monday, March 30, 2015

CINABENG Punya Nga Kor Ming... Kalau Tak FITNAH Rosmah Hidupnya TAK Sempurna..?

Blog MIK pernah ungkapkan..., FITNAH dengan DAP berpisah tiada! Ibarat irama dan lagu, tak dapat dipisahkan... Jika dipisahkan, pincanglah lagu, rosaklah seni!

Sesiapa sahaja, tidaklah kiralah samada dari parti PKR, PAS dan DAP mereka seolah-olah begitu berahi untuk menggodam Rosmah Mansor. Maka kerja jahat FITNAH terhadap isteri kesayangan YAB Datuk Sri Perdana Menteri ini seperti sudah menjadi suatu rukun dalam hidup mereka....

Entah apa dosa Rosmah kepada mereka mereka juak juak murahan penganut fahaman Pakatan Pembangkang..? Saban hari ada sahaja yang tak kena dengan isteri PM ini dimata mereka.

Setiap rakaman gambar berkaitan Rosmah sentiasa diputarbelitkan semata mata mahu memuaskan nafsu serakah kerja jahat memFITNAH..!

Lihat sendiri imej screen capture apa yang dimuat naik oleh Ahli Parlimen DAP, Nga Kor Ming. Dengan bersahaja dan selamba menabut FITNAH!

Dimana letaknya logik untuk Rosmah berada dalam mesyuarat kabinet menteri...? Padahal gambar itu dirakam disebuah hotel ketika kunjungan rasmi YAB Datuk Sri Najib ke luar negara.

Yang peliknya pencacai pencacai tukang basuh berak ahlol ahlol tolol Pakatan Pembangkang terus percaya dan mereka sanggup memikul dosa untuk menyebarkan agar FITNAH ini menjadi viral...

Sebenarnya Ahli Parlimen DAP ini pernah kantoi kerana menyamun...., baca di SINI

3 comments:

Anonymous said...

Apa nak buat rosmah,laki hang dah hapuskan ISA.

Anonymous said...

Nga Kor Chee B_i!!!!!

Anonymous said...

Siapa cm penang yg sebenar? Betty or guan eng?